Neler Yeni

100 mbps FİBER İNTERNET İÇİN HANGİ CAT?? KABLOSU?

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Doğan gelişigüzel
fp kablo önericek varmı 100 mb destekli olması yeterli 10 20 metre

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
fp kablo önericek varmı 100 mb destekli olması yeterli 10 20 metre
Markanın çok bir önemi yok, uygun fiyatlı yerli malı ürünlerde satılıyor, ucuz olanlar bakır kaplama oluyor pahalı olanlar direkt bakır oluyor her türlü işini görür. Bakır olması daha iyi olur ama metre başına fiyat artacağından bakır kaplı olanları da alabilirsin bir sorun yaratmaz.

Bartuu

80+ Silver
Benim çekeceğim kablo odadan odaya gidecek 20 metre var yok bilgisayara. cat 8 en iyisi o zaman dediğiniz gibi en iyi verimi almak için. Peki önerdiğiniz marka var mı upgreen diye bi marka var iyi dediler siz ne dersiniz
cat8 e gerek yok hocam ben örnek verdim cat 6 veya üstü yeter

saintclow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet A.
Reçber marka cat6 kablo al yeter bildiğim kadarıyla piyasada en çok bakır kullanan markadır kendileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
merhaba evimize 100 mbps fiber internet geldi komple altyapı tüm apartman içinde. Pc ve modemin arasında 15 20 metre mesafe var farklı odadalar , modem en yakın oraya kurulabildi. Ben de bu uzunlukta bir ethernet kablosu almaya karar verdim fakat cat 3 5 6 7 8 gibi farklılıklar varmış kablolarda. Hangisini alacağım hakkında bir fikrim de bilgim de yok. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.tavsiyelerinize açığım. İnternetim için hangisi daha hızlı olur indirme olsun oyun içinde olsun. Şimdiden teşekkürler.

hocam metre uygunsa bunu al geç bende var ve 110 mbit internet alıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Softaoğlu

hocam metre uygunsa bunu al geç bende var ve 110 mbit internet alıyom
Ben de bunu düşünüyordum. 20 metreliğini alacağım nolur nolmaz. Sağolun teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için :)

Top Bottom