J.Sparrow 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1,802 Dahası Reaksiyon skoru 1,460 İsim Emir Bayram 6 Ocak 2022 #1 bilgisayarıma bağlı olan kablo baya bir ezeli o yüzden yeni Cat6 kablosu alıcam önerisi olan var mı?
enesskooc 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 3,509 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,717 İsim Enes Koç 6 Ocak 2022 #2 Emir Bayram yazmış: bilgisayarıma bağlı olan kablo baya bir ezeli o yüzden yeni Cat6 kablosu alıcam önerisi olan var mı? Devamı için tıklayın... Bu kablolar standarttır dostum en dandiği ile en iyisi arasında farkı sen hissedemezsin. gir bi elektrikçiye bütçene uygun al gitsin. Şahsen ben en dandiği ile 1000 megabit internet kullanıyorum bir sıkıntısı yok.
Emir Bayram yazmış: bilgisayarıma bağlı olan kablo baya bir ezeli o yüzden yeni Cat6 kablosu alıcam önerisi olan var mı? Devamı için tıklayın... Bu kablolar standarttır dostum en dandiği ile en iyisi arasında farkı sen hissedemezsin. gir bi elektrikçiye bütçene uygun al gitsin. Şahsen ben en dandiği ile 1000 megabit internet kullanıyorum bir sıkıntısı yok.