Neler Yeni

Cat6 internet kablosu önerir misiniz?

shn1

80+
Kablo dar bir alandan geçecekse slim veya flat al derim. Normal modelleri baya kalın.
Hocam ben sadece flat , slim ve normal üçlüsünden birini seçmekte kararsız kaldım şuan. stranger hocam dar alanda kullanacaksan slim veya flat al dedi fakat öyle bir durumum yok. Normal olanı alsam kablo kalın olsa daha iyi olur değil mi ?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Baran Kut
Hocam ben sadece flat , slim ve normal üçlüsünden birini seçmekte kararsız kaldım şuan. stranger hocam dar alanda kullanacaksan slim veya flat al dedi fakat öyle bir durumum yok. Normal olanı alsam kablo kalın olsa daha iyi olur değil mi ?
https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Co...sr_1_6?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-6

e bu var hocam. Daha ucuz hem de.

bu da var.

İkisi de senin attığından ucuz. Ben sadece rahat kabloyu dolaştırman açısından kalınlığı az olanları tercih et dedim. Yoksa hepsinde hemen hemen aynı sonucu alırsın.

shn1

80+
https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Copper-Konnektör-Ethernet-Kablosu/dp/B096ZQ6QPM/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-6

e bu var hocam. Daha ucuz hem de.

bu da var.

İkisi de senin attığından ucuz. Ben sadece rahat kabloyu dolaştırman açısından kalınlığı az olanları tercih et dedim. Yoksa hepsinde hemen hemen aynı sonucu alırsın.
Hocam ben de şu slim olanı gözüme kestirdim de bu forumdan bir arkadaş 34 awg kabloya o para verilmez dedi o yüzden içime kurt düştü.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Baran Kut
Hocam ben de şu slim olanı gözüme kestirdim de bu forumdan bir arkadaş 34 awg kabloya o para verilmez dedi o yüzden içime kurt düştü.
Onu yeni duydum awg değerinin o kadar etkilediğini de dediğim gibi hiçbiri sizi üzmeyecektir. Eğer kablo dar alanlardan geçecekse, çok alan payınız yoksa kablo için ince modelleri tercih edin. Yoksa kalın olanı alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1

shn1

80+
Onu yeni duydum awg değerinin o kadar etkilediğini de dediğim gibi hiçbiri sizi üzmeyecektir. Eğer kablo dar alanlardan geçecekse, çok alan payınız yoksa kablo için ince modelleri tercih edin. Yoksa kalın olanı alın.
Slim olanı alıp geçiyorum ya neyse çok düşünmeyim ozaman. Aslında dar yerlerden geçme durumu yok fakat bilmiyorum CAT6A slim daha yeni teknoloji gibi.

Top Bottom