Neler Yeni

Ceketi aldım ama kafama takıldı ? Sizce bu nasıl ? Fenerium !!!

2mApoo

80+ Silver
Ben bunu feneriumdan aldım arkadaşım için. 38 beden ama sanki bi tık küçük gelebilir ona.

1666447569678.png

Sonra bu ceketi gördüm ama lisanlı ve marka değil. Fakat bu aldığım cekette o kadar kaliteli değil. Yani pek farkları yok gibi

fnr1.jpg

fnr2.jpg

SİZCE GERİ İADE EDİP BU İKİSİNDE BİRİNİMİ ALMALIYIM. LİSANSLI OLMAMASI KAFAMA TAKILDI. BİDE ALTINA KAZAK YADA SWEAT GİYECEĞİ İÇİN BOL BEDEN OLURSA DAHA GÜZEL SIKMADAN GİYER DİYE DÜŞÜNDÜM ???
FİYATLARI AYNI

Ekler

• 1666447626476.png
    1666447626476.png
    271.2 KB · Hit: 40

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Ben bunu feneriumdan aldım arkadaşım için. 38 beden ama sanki bi tık küçük gelebilir ona.

Alıntıyı görüntüle

Sonra bu ceketi gördüm ama lisanlı ve marka değil. Fakat bu aldığım cekette o kadar kaliteli değil. Yani pek farkları yok gibi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

SİZCE GERİ İADE EDİP BU İKİSİNDE BİRİNİMİ ALMALIYIM. LİSANSLI OLMAMASI KAFAMA TAKILDI. BİDE ALTINA KAZAK YADA SWEAT GİYECEĞİ İÇİN BOL BEDEN OLURSA DAHA GÜZEL SIKMADAN GİYER DİYE DÜŞÜNDÜM ???
FİYATLARI AYNI
bence bir kız için baştaki daha güzel

Sagittarius

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

FİYATLARI AYNI
Ben en baştaki diyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağın kişi sarışın esmer onuda yazarmisin

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarı hoş durmaz mavi olabilir beyaz dersen siyah beyaz BJK olur :D Yani Mavi alabilirsin fena durmuyor beyaz daha çok yakışır esmer kızlara
Yani beyazı geri iade etmiyim mi ? diyosun
Boyu 175 civarı belki daha az yada fazla. Ben giydim neredeyse oldu boyu. (182 civarıyım) Boyu yönünden sıkıntı çıkmaz ama umarım bedenide olur. Şimdi altım kazakla giyeceğim umarım o kadar dar olmaz :D

Sagittarius

80+ Silver
Yani beyazı geri iade etmiyim mi ? diyosun
Boyu 175 civarı belki daha az yada fazla. Ben giydim neredeyse oldu boyu. (182 civarıyım) Boyu yönünden sıkıntı çıkmaz ama umarım bedenide olur. Şimdi altım kazakla giyeceğim umarım o kadar dar olmaz :D
Bence iade etme 1.75 ne usta ben 181-183 felanim sana yakınım ayıptır sorması Göğüsü biraz büyükse tam olur bence sana oluyorsa

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence iade etme 1.75 ne usta ben 181-183 felanim sana yakınım ayıptır sorması Göğüsü biraz büyükse tam olur bence sana oluyorsa
Abi 38 beden aldım. Ona laf arasında sordum bana 36-38 giydiğini söyledi. Kahrolası feneriumda model -stok ve beden sorunu çektiği için zar zor bunu buldum. Şık duruyor ve dediğine göre bedenide tam. Kilomuz yakın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

FİYATLARI AYNI
üstteki erkek içinde kız içinde daha şık alt 2 si ne öyle mahallede futbol oynarken topa musallat olan formalı kekolara benziyor

2mApoo

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom