CELESTE KAYDIM SİLİNDİ :(

Semih71

80+
Reaksiyon skoru
3
Birden kaydım silindi yükleme basarısız diyor nasıl kurtarırım tam part 9un sonuna gelmiştim kafayı yedim

Ekler

• Ekran Görüntüsü (64).png
    Ekran Görüntüsü (64).png
    1.4 MB · Hit: 69
Oyunu Steam'den mi Epic Games'ten mi oynuyorsunuz? Ya da başka bir platform mu?

Kayıt Dosyası Konumu: C:\Users\KULLANICI_ADI\AppData\Roaming\Celeste büyük ihtimal buradadır.

Bu klasörde şunlar olabilir:
  • save0.celeste
  • save1.celeste
  • backup0.celeste
  • backup1.celeste
Bunu dener misiniz?
  • save0.celeste bozulmuşsa, backup0.celeste dosyasının adını save0.celeste yapıp orijinalini değiştirerek deneyin.
  • Oyunu yeniden açıp bakın, genelde çalışıyor.

ahhh... sanırım kurtarılamaz neyse dead cells kasarım bende. yani dosyanın adını deistirmek ise yaramadı kaydımın kodları gitmiş hatta 2. kayıdıda sildim doğrumu diye evet oda aynı şekilde tepki verdi yok nası silinebilirsin sen dokunmadım hiç alt-f4 yapıp çıktım diyemi acaba ama mantıksız olur bilmiom sondaydım son 50 saatimi verdiğim dosyam artık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ahhh... sanırım kurtarılamaz neyse dead cells kasarım bende. yani dosyanın adını deistirmek ise yaramadı kaydımın kodları gitmiş hatta 2. kayıdıda sildim doğrumu diye evet oda aynı şekilde tepki verdi yok nası silinebilirsin sen dokunmadım hiç alt-f4 yapıp çıktım diyemi acaba ama mantıksız olur bilmiom sondaydım son 50 saatimi verdiğim dosyam artık yok
steam'i dava edebilirmiyim?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (68).png
    Ekran Görüntüsü (68).png
    94.6 KB · Hit: 20
  • Ekran Görüntüsü (69).png
    Ekran Görüntüsü (69).png
    124.5 KB · Hit: 22
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam'i dava edebilirmiyim?
aynı yere geldim bu arada isteyen olursa kodları verem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,931
Üyeler
187,591
Son üye
ADİGE-60