Neler Yeni

Cengiz Han ve Adolf Hitler arasındaki inanılmaz bağlantı?

mfimmel

80+ Silver
Öncelikle bunu benden başka farkeden kişi var mı bilmemekle beraber bundan nasıl bir anlam çıkarabileceğimizi tartışabileceğimiz bir konu başlatıyorum.

Ne bu derseniz aşağıdaki SS'lerde göreceksiniz. Sizce sadece tesadüf mü yoksa belki de ikiside binlerce yıldır süregelen ortak bir amaca mı hizmet ediyordu?

Aşağıda Adolf Hitler hükümetinin sembolü olan sembol ve Cengiz Han'ın yüzüğündeki sembollerin benzerliğine bakın.

(Cengiz Han'ın sembol Fotoğraf yüzükteki sembolün en net olduğu kaynaktan alıntı ve sanırım yüzüğü Sivastaki bir müzede sergileniyormuş.)

Ekler

• Cengiz Han'ın Yüzüğü.png
    Cengiz Han'ın Yüzüğü.png
    33.4 KB · Hit: 83
  • Adolf Hitler.png
    Adolf Hitler.png
    7 KB · Hit: 276

mfimmel

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güneş kültürü aynı olma ihtimalini arttırıyor.

Nazilerdeki Black Sun tabiri nazi almanyası sonrası için kullanılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kudüsle rusya da alakasız değil mi?
Ama hristiyanlar :)
Dünyanın en çok insan barındıran dininin yayılması başka bir şey o kültürün uzak doğudan Almanya'ya ulaşmış olması çok başka bir şey değil mi?

Buna olamaz demiyorum olası fakat asıl sorum ikisininde aynı kültürlere ve aynı amaca mı hizmet ettiği?

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Öncelikle bunu benden başka farkeden kişi var mı bilmemekle beraber bundan nasıl bir anlam çıkarabileceğimizi tartışabileceğimiz bir konu başlatıyorum.

Ne bu derseniz aşağıdaki SS'lerde göreceksiniz. Sizce sadece tesadüf mü yoksa belki de ikiside binlerce yıldır süregelen ortak bir amaca mı hizmet ediyordu?

Aşağıda Adolf Hitler hükümetinin sembolü olan sembol ve Cengiz Han'ın yüzüğündeki sembollerin benzerliğine bakın.

(Cengiz Han'ın sembol Fotoğraf yüzükteki sembolün en net olduğu kaynaktan alıntı ve sanırım yüzüğü Sivastaki bir müzede sergileniyormuş.)
3 yaşındaki çocuk elinde kalemle simetrik bir şeyler çizmeye çalışırken bunu çizse ona da ''Oooo İNANILMAZ Çocuk 3 yaşında HİTLER RUHLU'' diye konu açarsınız.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE

Bundan çıkaracağımız sonuç? Yanlış anlama.

mfimmel

80+ Silver
3 yaşındaki çocuk elinde kalemle simetrik bir şeyler çizmeye çalışırken bunu çizse ona da ''Oooo İNANILMAZ Çocuk 3 yaşında HİTLER RUHLU'' diye konu açarsınız.
Kanka seni engelleyemiyor muyum ben ya lütfen bir daha konularıma cevap yazma rica ediyorum.

Bundan çıkaracağımız sonuç? Yanlış anlama.
Nasıl kanaat getirdin yanlış anlama olduğuna? Eski türk kültüründe bulunan ve Cengiz Han'ında sembollerinden biri olan, ve bu kültürün 20.Yüzyıldaki bir devletin sembolü haline gelmiş olması gayet ilgi çekici.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE
Kanka seni engelleyemiyor muyum ben ya lütfen bir daha konularıma cevap yazma rica ediyorum.

Nasıl kanaat getirdin yanlış anlama olduğuna? Eski türk kültüründe bulunan ve Cengiz Han'ında sembollerinden biri olan, ve bu kültürün 20.Yüzyıldaki bir devletin sembolü haline gelmiş olması gayet ilgi çekici.
Ben hitlerin Cengiz Han'ın soyundan gelmesi filan sanmıştım. İlginç gerçekten.

Top Bottom