S Seran_Tk 80+ Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 129 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Burak ŞERAN 25 Nisan 2023 #1 siteden valorant hesap almak istiyorum ama böyle siteler genelde dolandırıcı oluyor o yüzden merak ettim
siteden valorant hesap almak istiyorum ama böyle siteler genelde dolandırıcı oluyor o yüzden merak ettim
Isofyan 80+ Silver Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 2,240 Dahası Reaksiyon skoru 1,044 İsim Yunus İlgilendiği Kategoriler Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon Instagram https://www.instagram.com/ankadizayn_ 25 Nisan 2023 #2 Hocam ilk maili komple devir alman veya tanıdıktan alman lazım. Aksi durumda şanslı değilsen dolandırılırsın. Devir kötü çok fazla dolandırıcı var Hesabı satıyorlar. İlk maile sahipseler hesabı istedikleri gibi geri alabiliyorlar
Hocam ilk maili komple devir alman veya tanıdıktan alman lazım. Aksi durumda şanslı değilsen dolandırılırsın. Devir kötü çok fazla dolandırıcı var Hesabı satıyorlar. İlk maile sahipseler hesabı istedikleri gibi geri alabiliyorlar
Veviel 80+ Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 362 25 Nisan 2023 #3 random hesap alma hocam genelde 1 hesabı 5-10 kişiye satıyorlar ve maksimum 2 gün sonra şifreleri değiştiriliyor
random hesap alma hocam genelde 1 hesabı 5-10 kişiye satıyorlar ve maksimum 2 gün sonra şifreleri değiştiriliyor