Neler Yeni

Yardım Ceramical Çalışma Masası Sallanıyor

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Ceramical Çalışma Masası sallanıyor arkadaşlar napabilirim yazı yazarken test çözerken vs monitoru de ısıgı da sallıyor aşırı sinir bozucu,önerilere açığım. Masa Üzerinde kitaplar var ama monitor sallanıyor masa ısıgı da sallanıyor şaka gibi olay..​

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Hocam aynısı bende var 140 cm olandan bende sallamadığım sürece sallanmıyor fps oyunu oynuyorum sallanma yok yani ya montesini yapamadın yada kusurlu geldi bilmiyorum onu sağ sola elimle sallarsam sallanıyor oda normal bence

hocam vidaları iyice sıkılmış olmayabilir ufak ve basit bir şey ama aşağı eğiliğ bir kontrol eder misiniz

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynısı bende var 140 cm olandan bende sallamadığım sürece sallanmıyor fps oyunu oynuyorum sallanma yok yani ya montesini yapamadın yada kusurlu geldi bilmiyorum onu sağ sola elimle sallarsam sallanıyor oda normal bence
yazı yazıyom sallanıyo monitor vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam vidaları iyice sıkılmış olmayabilir ufak ve basit bir şey ama aşağı eğiliğ bir kontrol eder misiniz
baya sıkılı ya

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Y K
L şeklinde köşeli vida atabileceğin demirler var koçtaşta tanesi 3-10 tl arası değişiyor ondan alıp 2 şer tane vidala sağlamlaşır

yazı yazıyom sallanıyo monitor vs

baya sıkılı ya
hocam dediğiniz olayı şu an tam olarak gözümde canlandı evet biliyorum bunu ama neyden kaynaklanır tamolarak emin değilim vida kısa da sıkılmış olabilir yani şöyle düşünün kalın tahtaya 5 cm girmek var , ince tahtaya 2 cm girmek var bu durumda da sallanır

L şeklinde köşeli vida atabileceğin demirler var koçtaşta tanesi 3-10 TL arası değişiyor ondan alıp 2 şer tane vidala sağlamlaşır
şu olabilir ama dikkat et attığınız vida masanını üstünden çıkmasın

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Bende sipariş verdim aldığın masadan 160cm olan bir sorun yaşar mıyım sallanma ile ilgili yoksa ?
çözüm bulabildiniz mi ?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Sallanır. Masanın kendine hayrı yok.
o derece mi diyorsun iade edeyim ozaman gelmeden ?
emin misin ?

Sağlam sallanmayan düzgün bir masa yok mudur piyasada ya her masada bir şeyler çıkıyor

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
o derece mi diyorsun iade edeyim ozaman gelmeden ?
emin misin ?

Sağlam sallanmayan düzgün bir masa yok mudur piyasada ya her masada bir şeyler çıkıyor

Bu ve bunun türünden masaların daha doğru düzgün olduğunu görmedim. Her yıl bir masa alıyordum resmen en sonunda paraya kıydım düzgün bir masa aldım. Şans işi biraz.

Top Bottom