Kendim de kullanıyorum şuan, argbleri de çok güzel duruyor. Full yükte biraz sesli ama ben normal modda kullanıyorum sesi gelmiyor neredeyse hiç.Maşallah 94cfm airblazer çok iyiymiş.
5000x için alacağım , kasanın yan tarafı boş hiç güzel gelmiyor en azından hava akışına da destek sağlar.Kendim de kullanıyorum şuan, argbleri de çok güzel duruyor. Full yükte biraz sesli ama ben normal modda kullanıyorum sesi gelmiyor neredeyse hiç.
Cfm değeri ile eşit oranda fanın çıkardığı seste artacaktır bilgin olsun.1500 e kadar ödeyebilirim. 3 adet lazım.
Tam yükte çalışmayacaksa çok üst düzey fan almanada gerek yok ki. Deepcool'un fanları iyidir.Biliyorum, sorun yok. Tam yükte çalışmaz sürekli zaten.
68 cfm yeterli gelecektir. Fanların zaten demirlerinde göre üflediği hava akışı aynıdır. Bu fan örneğin 1600 devirde 68 cfm üflüyorsa diğer fanlarda aynı devirde aynı cfm değerini verecektir. 94cfm görmesi için az önce arkadaşın önerdiği fanın 2200 devire çıkması gerekiyor. Çok kafa yorar. Ses oranları değişir o da biraz fan kalitesine göre.Öneriniz nedir?
RGB arıyorum hocam. RGB olması şart.68 cfm yeterli gelecektir. Fanların zaten demirlerinde göre üflediği hava akışı aynıdır. Bu fan örneğin 1600 devirde 68 cfm üflüyorsa diğer fanlarda aynı devirde aynı cfm değerini verecektir. 94cfm görmesi için az önce arkadaşın önerdiği fanın 2200 devire çıkması gerekiyor. Çok kafa yorar. Ses oranları değişir o da biraz fan kalitesine göre.
RGB arıyorum hocam. RGB olması şart.