Neler Yeni

Öneri Champions phantom Alınır mı?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
emir yapar
Kanka bence alınır, her 5 öldürmede gittikçe kırmızılaşıyor ve kırmızının en son seviyesi ( bence ) harika, yani her oyun 25 kill için hırslandırıyor, bazıları blastx seviyor o da bana güzel gelmiyor. Phantomda Spectrum ve Champions harika.

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar iyon phantomum vardı iade ettim 1 kere hakkımız oluyormuş son 3 ay içinde aldığın bi skin iade edilebiliyormus ister yükselt ister yükseltme işte iade ettim pek beğenmedim 2935 vp var sizce Alınır mı? bu phantom yoksa bekleyip delipop phantom felanmi alayım önerebileceğiniz skin varmı
Zevk meselesi ben çektim uğurlukla.
Güzel ama phantom oyuncusu değilim o konuda biraz zorlanıyorum ama keyifli skin parlatınca çok iyi oluyor

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Salih ÇARDAK
Kanka bence alınır, her 5 öldürmede gittikçe kırmızılaşıyor ve kırmızının en son seviyesi ( bence ) harika, yani her oyun 25 kill için hırslandırıyor, bazıları blastx seviyor o da bana güzel gelmiyor. Phantomda Spectrum ve Champions harika.
Set halinde değil de tek Phantom alsak öyle olmuyor diye biliyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Quia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
Arkadaşlar iyon phantomum vardı iade ettim 1 kere hakkımız oluyormuş son 3 ay içinde aldığın bi skin iade edilebiliyormus ister yükselt ister yükseltme işte iade ettim pek beğenmedim 2935 vp var sizce Alınır mı? bu phantom yoksa bekleyip delipop phantom felanmi alayım önerebileceğiniz skin varmı
Renk ve zevkler tartisilmaz derler cogu kisi phantomu begenmemis sahsen phantom deneme firsatim oldu oynanis hissiyatini fln begendim hesapta sadece yagmaci phantom var ve bu skini alicam + olarak magazaya tekrar gelmicek buda beni almaya itekledi desem yalan olmaz

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
alınır

• Beğen

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Renk ve zevkler tartisilmaz derler cogu kisi phantomu begenmemis sahsen phantom deneme firsatim oldu oynanis hissiyatini fln begendim hesapta sadece yagmaci phantom var ve bu skini alicam + olarak magazaya tekrar gelmicek buda beni almaya itekledi desem yalan olmaz
Aynen bende bu yüzden aldım obur sakinleri herkes alabilir bunu kaçıran birdaha alamaz hem daha değerli kılıyor oyuzden

• Beğen
Reaksiyonlar: Quia

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Kanka 3 ay mi? Ben 14 gun diye anladim. Bende ejder vandal var iade etsem olurmu yukseltme renk filan acip kullanmistim.

Top Bottom