Neler Yeni

CHAT GPT 4o sınavda yardımcı olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mark
Merhaba çarşamba biyoloji sınavı var kağıdın fotosunu çekip gpt 4o ya atsam ne kadar yararı olur alternatifi varmı

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama otur çalış. Girme böyle toplara gerek yok. :)

hamzaersoy

80+ Bronze
sayısal soru çözemiyo hocam hadi sözel olsa neyse aratıp buluyor ama sayısal yanlış veriyor hep

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Furkan Görür
sayısal sorularda hata yapma payı yüksek.
Düşünce-Yorum sorularında hata payı yüksek.

Net cevap vermesi için net soru sorulması lazım

Çok fazla bileşen varsa hata yapar ek olarak bir soru içinde çok kombinasyon varsa hata yapar.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sayısal sorularda hata yapma payı yüksek.
Düşünce-Yorum sorularında hata payı yüksek.

Net cevap vermesi için net soru sorulması lazım

Çok fazla bileşen varsa hata yapar ek olarak bir soru içinde çok kombinasyon varsa hata yapar.

Böyle bir amaçtan bağımsız olarak, standart bir kullanım için Microsof'un Copilot uygulaması nasıl?

Shourd

80+ Gold
Böyle bir amaçtan bağımsız olarak, standart bir kullanım için Microsof'un Copilot uygulaması nasıl?
yeterli chatgptden çok copilot yapay zeka gibi değil copilot daha çok google asistanı andırıyor ve daha kesin cevaplar veriyor beğeniyorsan kullan iyidir

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Furkan Görür
ben sınava çalışırken zorlandığım fonksiyon konusunu bana chatgpt öğretti. Kendisine 100 tane soru hazırla word belgesinde bana at derdim böyle böyle konuyu öğrendim. Soru kısmında bana göre chatgpt daha iyi ama deneme yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom