Ben çok şaşırdım valla .çok doğru konuşmuş.
Bence doğru konuşmuş saf gücü neredeyse hiç yok 7900 xtden daha az 5080 in saf gücüArkadaşlar chatgpt nvidia hakkında fena iddialarda bulunuyor.İlk defa böyle çalıştığını gördüm Siz ne düşünüyorsunuz ?
Benim şaşırdığım durum nvidia ile openai sıkı işbirliği yapıyorlardeepseek e sor bakalım birde
hakliArkadaşlar chatgpt nvidia hakkında fena iddialarda bulunuyor.İlk defa böyle çalıştığını gördüm Siz ne düşünüyorsunuz ?
DLSS 4 Masalı mı valla chatgpt şu nvidia fanlarının %90'ından daha akıllı olacak duruma çoktan gelmiş. (ben de nvidia kart kullanıcısıyım bu arada fakat fan değilim)Arkadaşlar chatgpt nvidia hakkında fena iddialarda bulunuyor.İlk defa böyle çalıştığını gördüm Siz ne düşünüyorsunuz ?
kaynak aldığı siteleri bilmem de yabancı büyük teknoloji kanalları hiç nvidia falan umursamadan çat çat çat şu anda 5080'i yerden yere vuruyorlar.Hocam kaynak aldığı sitelerde böyle diyorsa o yüzden nvidia yi kötülemiş olabilir
Doğru demiş helalArkadaşlar chatgpt nvidia hakkında fena iddialarda bulunuyor.İlk defa böyle çalıştığını gördüm Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bir siteden kaynak alınca bunu belirtiyo.Mesela başka bir konuda soru sorunca hurriyet gazatesinden kaynağı aldığını en altta göstermişti.Hocam kaynak aldığı sitelerde böyle diyorsa o yüzden nvidia yi kötülemiş olabilir
Valla ben bir süre güncelleme yapmayı düşünmezdim.Yamyamlaşmış bir firma ile karşı karşıyayız.Apple gibi eski ürünlerini yavaşlatıp yeni çıkanları alsınlar diye baskı yapabilir.5000 serisi daha çıkmadan gözümde kocaman bir çöplüktü.Bugün 4070 super ile 4070 ti super arasında kalınca gpt ile fiyat hakkında yüzdelik hesap yapıyordum.Konu buraya geldi.Öncesi de Şu şekilde:DLSS 4 Masalı mı valla chatgpt şu nvidia fanlarının %90'ından daha akıllı olacak duruma çoktan gelmiş. (ben de nvidia kart kullanıcısıyım bu arada fakat fan değilim)
"4080 ve 4090 sahipleri 5000 serisine geçmek isteyecek mi ? Büyük ihtimalle hayır". Sözümü geri aldım. eyy chatgpt daha çok safsın. İnsanların ne kadar enayi olabileceğine dair henüz hiçbir fikrin yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaynak aldığı siteleri bilmem de yabancı büyük teknoloji kanalları hiç nvidia falan umursamadan çat çat çat şu anda 5080'i yerden yere vuruyorlar.
Bizimkilere asus 5080 prime dağıtmış, yok frame generationla şöyle yüksek fps alacaksınız yok böyle yüksek fps alacaksınızdan başka bir şey konuşmamışlar inceleme videolarında mamalar kesilmesin diye.
Yurtdışındaki adamların umrunda bile olmamış valla yarım saattir izliyorum çat çat çat geçirmişler nvidia'ya.