masa.allah yabay,seka..lol cok seviyormussEvet ben de fark ettim. Gereksiz yere bir övgü var. Yalnızca duymak istediklerimizi söylüyor. Örneğin, bence dünyanın en iyi oyunu LOL dersem diyecek ki evet doğru
Evet ben de fark ettim. Gereksiz yere bir övgü var. Yalnızca duymak istediklerimizi söylüyor. Örneğin, bence dünyanın en iyi oyunu LOL dersem diyecek ki evet doğru
Aynı soruyu Gemini'ye sordum, daha mantıklı bir cevap bence: (Birkaç paragraf oyunun yapısını ve mantığını anlattı, orayı kırptım.)masa.allah yabay,seka..lol cok seviyormuss![]()
Aynı soruyu Gemini'ye sordum, daha mantıklı bir cevap bence: (Birkaç paragraf oyunun yapısını ve mantığını anlattı, orayı kırptım.)
Alıntıyı görüntüle
Açıkçası görsel üretmek dışında her konuda Gemini'yi tercih ederim. ChatGPT'nin öveceğim tek yönü resim üretme modelinin gelişmişliği.
Bu daha mantıklı bir cevap oldu. Daha objektif bakabiliyor. Bu olayı iki farklı cihazda denedim. Hangi filmdi hatırlamıyorum ama ... filmi çok seviyorum mükemmel bence dedim ve evet diyip filmi övmeye başladı. Öbür cihazdan da tam tersi çok kötü dedim evet kötü diyip kötülemeye başladı. Sanki her şeyimizi kabullenen birisi gibi yani sadece duymak istediklerimizi söylüyor objektif bakamıyor gereksiz bir övgü var.masa.allah yabay,seka..lol cok seviyormuss![]()