cheat engine güvenilir midir?

Reaksiyon skoru
3
evet bu program hakkında çok yorum okudum fakat gördüğüm kadarıyla kimsede bende olan sorun olmamış gibi bu sebeple konu açmaya karar verdim.
cheat engini sitesinden indirdim yükledim fakat ekstra safar-cclean-rav vpn antivirüs programlarını indirdi bu genel birşeymi yoksa virüsü yedim mi beni aydınlatır mısınız.
teşekkürler

evet bu program hakkında çok yorum okudum fakat gördüğüm kadarıyla kimsede bende olan sorun olmamış gibi bu sebeple konu açmaya karar verdim.
cheat engini sitesinden indirdim yükledim fakat ekstra safar-cclean-rav vpn antivirüs programlarını indirdi bu genel birşeymi yoksa virüsü yedim mi beni aydınlatır mısınız.
teşekkürler
normal bir şey onları kabul etmemen lazımdı

teşekkürler
Kanka hile kullanmayın kullandırtmayın aşırı gereksiz adamlar size bedava hile vermez illa içinde bir şey vardır.

Cheat engine kurarken virüs programlarını kurmayı kabul etmeseydiniz kurmazdı :)

Geri