Neler Yeni

Cheat Engine virüs

ElectriX

80+ Silver
2 gün önce bilgisayarıma cheat engine indirmeye çalıştım ancak başaramadım bununla birlikte opera vb yazlım indi. ayrıca bu uzaktan pc kontrolu vb gibi virüs yükleniş olabileceğinden korkuyorum. yapmadığım şey kalmadı nerdeyse
windows tam ve mc defender çevrimdışı tarama
eset ile 20 den fazla tarama
kaspersky 10dan fazla tarama ve kaspersky tdds killer (adını unuttum böyle olması lazım)
malware anti virüs ve antiroot
sophols mü neydi o ile taramalar yaptım ama yinede içimde bir sıkıntı var yardımcı olabilecek var mı? içim hala sıkıntılı
Not: bütün güvenlik yazılımları cracksiz uygulamaların websitesi üzerinden deneme sürümü ile indirilmiştir ve en az 2 defa tarama yapılmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün önce bilgisayarıma cheat engine indirmeye çalıştım ancak başaramadım bununla birlikte opera vb yazlım indi. ayrıca bu uzaktan PC kontrolu vb gibi virüs yükleniş olabileceğinden korkuyorum. yapmadığım şey kalmadı nerdeyse
windows tam ve mc defender çevrimdışı tarama
eset ile 20 den fazla tarama
kaspersky 10dan fazla tarama ve kaspersky tdds killer (adını unuttum böyle olması lazım)
malware anti virüs ve antiroot
sophols mü neydi o ile taramalar yaptım ama yinede içimde bir sıkıntı var yardımcı olabilecek var mı? içim hala sıkıntılı
Not: bütün güvenlik yazılımları cracksiz uygulamaların websitesi üzerinden deneme sürümü ile indirilmiştir ve en az 2 defa tarama yapılmıştır
ayrıca 0 tehtid yazıyor fakat yazılım sonuçta problem olabilir mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Konu başlığını lütfen daha açıklayıcı yazın.
Konunuza gelirsek Cheat Engine en azından eskiden kurulum gerekmiyordu. Opera indiğine göre bence reklamdı. Kurulum yaparken Opera indirin tikini kaldırmadığınız için o da indi veya Google Chrome, Firefox, Edge de Cheat Engine çalışmıyor. Belki de bu yüzden indirmiştir.

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konunuza gelirsek Cheat Engine en azından eskiden kurulum gerekmiyordu. Opera indiğine göre bence reklamdı. Kurulum yaparken Opera indirin tikini kaldırmadığınız için o da indi veya Google Chrome, Firefox, Edge de Cheat Engine çalışmıyor. Belki de bu yüzden indirmiştir.
indirdiğimde cheat enginde opera için herhangi bir tik yoktu özellikle baktım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
indirdiğimde cheat enginde opera için herhangi bir tik yoktu özellikle baktım
Hmm belki dediğim son şey içinde olabilir.
Hile işine karışcaksanız her türlü virüs de bulaşır.

ElectriX

80+ Silver
anladım ama hala virüs var mıdır terettüd ediyorum acaba varmıdır çünkü cengineyi açamadığım için 3-4 yerden indirdim burlarım 2si gezginler 1 tanesi uptodown ve bir tanede yt videosunun altındai linkten indirmiştim

belkide 100 adet tarama yaptım ve artık hiçbirinde tehdit görmüyor hala sıkıntı olur mu merak ediyorum yazılımın göremedği virüs vb

insanlar kasperskyın göremediği vrüs yoktur vb diyor umarım öyledir

insanlar kasperskyın göremediği vrüs yoktur vb diyor umarım öyledir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bir şey olduğunu sanmıyorum, çünkü o güvenlik yazılımlarını geçicek virüs zaten boş boş durmaz, belli eder ama bir şey yapamassın. Sende bir sorun olucağını sanmam, miss gibi opera indirmiş kullan işte Chrome dan daha az RAM yer :D.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Virüsü bilmem ama Steam kullanıyorsan herhangi bir oyundan VAC yiyebilirsin. Kuzenimin 2 tane hesabı gitti.

ElectriX

80+ Silver
Virüsü bilmem ama Steam kullanıyorsan herhangi bir oyundan VAC yiyebilirsin. Kuzenimin 2 tane hesabı gitti.
Cs oynamıyorum rocket lig vb

Bir şey olduğunu sanmıyorum, çünkü o güvenlik yazılımlarını geçicek virüs zaten boş boş durmaz, belli eder ama bir şey yapamassın. Sende bir sorun olucağını sanmam, miss gibi opera indirmiş kullan işte Chrome dan daha az RAM yer :D.
Operayı kendi web sitesinden indirmediğim için güveneneyip sildim

Ha bu arada ben şu uzaktan pc kontrolü olan virüsler varya rod mu ne demek onlardan korkuyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Cs oynamıyorum rocket lig vb

Operayı kendi web sitesinden indirmediğim için güveneneyip sildim

Ha bu arada ben şu uzaktan PC kontrolü olan virüsler varya rod mu ne demek onlardan korkuyorum

Tamam zaten kaspersky onları kolayca bulur. Ama içim rahat etmiyor yine dersen format at.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Zannetmiyorum ki virüs kalsın, bankacılık işlemi falan da yapmıyorsan rahat ol :)

ElectriX

80+ Silver

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

ElectriX

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular