Tiggo 7 Pro net bir şekilde.Bugün aradım 1.3 milyon dedi bayi
Tiggo 7 pro ile omoda 5 arasında kalsan hangisini alırdın peki
Hocam peki neden tam olarak özel bir şeyi var mı araba konusunda biraz bilgisizim afbuyurTiggo 7 Pro net bir şekilde.
Tiggo 7 pro derim ama bu ürünlerin yan parçası hemen bulunuyor mu? Sonrasında servis sistemleri nasıl işliyor? Ve o fiyata top speedi bana yavaş geldi.Bugün aradım 1.3 milyon dedi bayi
Tiggo 7 pro ile omoda 5 arasında kalsan hangisini alırdın peki
Omoda 5 in kalitesinden çok tasarımına para yatırmışlar gibi duruyor en azından benim görüşüm o , kasan devir göstergesi mi olur ? Sırf bu sebep bile Omoda 5 i gözümden düşürüyor benim.Hocam peki neden tam olarak özel bir şeyi var mı araba konusunda biraz bilgisizim afbuyur
Top speed yapicak hız seven biri değilim 150-160 Max hizimdir yani hız seven biri değilimTiggo 7 pro derim ama bu ürünlerin yan parçası hemen bulunuyor mu? Sonrasında servis sistemleri nasıl işliyor? Ve o fiyata top speedi bana yavaş geldi.
Tasarım çok iyi hocamda keşke yazılım ve benzini iyi olsaydıOmoda 5 in kalitesinden çok tasarımına para yatırmışlar gibi duruyor en azından benim görüşüm o , kasan devir göstergesi mi olur ? Sırf bu sebep bile Omoda 5 i gözümden düşürüyor benim.
Çok yakıyor az kaçıyor! Tasarımını sevsemde benlik değilTop speed yapicak hız seven biri değilim 150-160 Max hizimdir yani hız seven biri değilim
Tasarım çok iyi hocamda keşke yazılım ve benzini iyi olsaydı
Tiggo 7 için ne düşünüyorsunuz peki hocamÇok yakıyor az kaçıyor! Tasarımını sevsemde benlik değil
Benzin olarak Tiggo 7 prodan pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Top speed yapicak hız seven biri değilim 150-160 Max hizimdir yani hız seven biri değilim
Tasarım çok iyi hocamda keşke yazılım ve benzini iyi olsaydı
Aynı hocam bence direkt marka alakalı olduğunu düşünüyorum. O fiyat bandında aradığın bir marka varsa alternatif bir model veya marka belirtip bakalım suv mu şart?Tiggo 7 için ne düşünüyorsunuz peki hocam
hocam 4 kişilik ailedeyim yılda 4 kere 700 km gidiyoruz o yüzden suv istiyoruzAynı hocam bence direkt marka alakalı olduğunu düşünüyorum. O fiyat bandında aradığın bir marka varsa alternatif bir model veya marka belirtip bakalım suv mu şart?
aynı motor aynı şanzıman tek fark tasarım ve donanım hocam :/Benzin olarak Tiggo 7 prodan pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Tam bütce nedir? Dizel mi benzin mi? Hybrid filen mi. İstemektesin?hocam 4 kişilik ailedeyim yılda 4 kere 700 km gidiyoruz o yüzden suv istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı motor aynı şanzıman tek fark tasarım ve donanım hocam :/