Neler Yeni

Chia coin madenciliği ne durumda ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Durum bilgilendirmesi yapar mısınız ?
@baltazar

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Valla herhalde iyi kazandırıyor

1 TB Sandisk ultra M2 alıcaktım 900 TL bandındaydı artık 1500 civarı

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla herhalde iyi kazandırıyor

1 TB Sandisk ultra M2 alıcaktım 900 TL bandındaydı artık 1500 civarı
8tb hdd ayda şuanlık 300 dolar civarında bir kazım yapıyormuş vay anasını çok iyi be
ZENGİN OLMAK İÇİN BİLE ZENGİN OLMAK GEREK :(

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
8tb hdd ayda şuanlık 300 dolar civarında bir kazım yapıyormuş vay anasını çok iyi be
ZENGİN OLMAK İÇİN BİLE ZENGİN OLMAK GEREK :(
Ben diski de aldım sistemi de kurdum kazıma başlayamıyorum iyi mi 😂

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Ben diski de aldım sistemi de kurdum kazıma başlayamıyorum iyi mi 😂
Başka forumlarda konu aç
hangi hdd aldın ne kadar bütçen vardı kaç gb sahipsin

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Başka forumlarda konu aç
hangi hdd aldın ne kadar bütçen vardı kaç gb sahipsin
Ben aldığımda chia daha borsaya çıkmamıştı ben de şimdilik çok risk almayım diye 4TB bir disk ile sistem kurmuştum. Sonrasında 20 dolardan çıkması beklenen chia 1800 dolardan çıkınca HDD fiyatları uçmuş tabi 😂

Toplam maliyeti 1000TL sistem falan dahil. Kazmaya başlayabilsem duruma göre kazandığım parayla disk eklerim de kazım yapmadım bir türlü.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
gerçek kazım yapan birisinin videosunu izledim durum böyle sitede calculatör yaptıgın zaman çıkan değerin yarısına 10 fln eklediğinde gerçek rakam çıkıyormuş YTD (A)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldığımda chia daha borsaya çıkmamıştı ben de şimdilik çok risk almayım diye 4TB bir disk ile sistem kurmuştum. Sonrasında 20 dolardan çıkması beklenen chia 1800 dolardan çıkınca HDD fiyatları uçmuş tabi 😂

Toplam maliyeti 1000TL sistem falan dahil. Kazmaya başlayabilsem duruma göre disk eklerim de kazım yapmadım bir türlü.
Sistemin nedir ekran kartı falan bende aileme anlatıyımda yapalım bişeler güçlü bir sistemmi gerek

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
gerçek kazım yapan birisinin videosunu izledim durum böyle sitede calculatör yaptıgın zaman çıkan değerin yarısına 10 fln eklediğinde gerçek rakam çıkıyormuş YTD (A)

Sistemin nedir ekran kartı falan bende aileme anlatıyımda yapalım bişeler güçlü bir sistemmi gerek
önceden kalma kullanmadığımız pclerde falan mı yapsak napsak. Eski laptoplarımın ikisinde de 1'er TB HDD 256gb ssd vardı xd

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Plotting için evet işlemci RAM ve SSD çok iyi olmalı (onu kendi güçlü sistemimde yaptım) farming için bilgisayar çalışsın ve RAM çok az olmasın yeter 😀

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ağ büyüklüğü akıl almaz derecede hızlı artıyor. 55 plot ile (6TB HDD) 3 ayda 1 Chia Coin düşürme şansım vardı, şuan 1 seneyi geçmiş durumda. 600$ aylık getirisi olduğu gözüküyordu, 100$'a düştü şuan. Zaten düşmesini bekliyordum ama bu kadar hızlı beklemiyordum. Benim için 6TB HDD'me aylık 300-400 lira verirse iyi. 500 falan verirse çok iyi olarak değerlendiriyorum şuanda. Bu işe giricekseniz en kötü 10TB ile girin. 1-4TB ile boşa uğraşmış olursunuz.

Top Bottom