Neler Yeni

Yardım CHİPSET YÜKLENDİKTEN SONRA MAVİ EKRAN

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
arkadaşlar acil yardım bilgisayraımı formatladım ve intel hd grafikleri yüklenmedi yani intel hd grafikleri denetim masası yok

chipsetden olduğunu düşündüm chipset driverini indirdikten sonra yeni başlattıktan sonra mavi ekran vermişti yine indirmeyi denedim yine mavi ekran hatası verdi ve tek sorun chipsette oldu sizce windows yüzündenmi olmuştur bu hata

(NOT: daha önce böyle bi hata ile karşılaşmadım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar acil yardım bilgisayraımı formatladım ve intel hd grafikleri yüklenmedi yani intel hd grafikleri denetim masası yok

chipsetden olduğunu düşündüm chipset driverini indirdikten sonra yeni başlattıktan sonra mavi ekran vermişti yine indirmeyi denedim yine mavi ekran hatası verdi ve tek sorun chipsette oldu sizce windows yüzündenmi olmuştur bu hata

(NOT: daha önce böyle bi hata ile karşılaşmadım)
yardım edin
@mert savage ve @sadovitsa

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır ilk önce normal bi şekilde sıkıntı olmayacağını düşünereke driverleri indiriyodum mavi ekran verdi chipset dirveri için yenidne başlatmaya girdiğinde ben zaten o problemi çözebilmek için chipset driverini yeniden yükliyim dedim ama mavi ekran veriyor windows ile alakalımıdır sıfırlasam geçermi?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
hayır ilk önce normal bi şekilde sıkıntı olmayacağını düşünereke driverleri indiriyodum mavi ekran verdi chipset dirveri için yenidne başlatmaya girdiğinde ben zaten o problemi çözebilmek için chipset driverini yeniden yükliyim dedim ama mavi ekran veriyor windows ile alakalımıdır sıfırlasam geçermi?
az önceki konu da ekran kartı driver yüklemeni söyledik sen yüklemedin mi ?

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
az önceki konu da ekran kartı driver yüklemeni söyledik sen yüklemedin mi ?
yükledim yükledim çok önceden yüklemiştim benim masaüstü ekranımı çalıştıran şey intel hd grafikleri ve intel hd grafikleri chipset driver olmadan çalışmıyor anladığım kadarı ile

En İyi Cevap
1
Yanlış driver indirmiş olabilirmisiniz ? birdaha format atın herşeyi doğru yüklediğinizden emin olun

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Yanlış driver indirmiş olabilirmisiniz ? birdaha format atın herşeyi doğru yüklediğinizden emin olun
windwos 8.1 indirdim ve düzeldi yanlış driver indirmiş olamam çünkü driveri internetten bulup indirmiyorum bilgisayarı aldığımda yanında gelen driver cd sinden indiriyorum driverleri yani yanlış driver olma olasılığı yok diye düşünüyorum

ama kısaca sorun düzeldi teşekkürler.

En İyi Cevap
1
windwos 8.1 indirdim ve düzeldi yanlış driver indirmiş olamam çünkü driveri internetten bulup indirmiyorum bilgisayarı aldığımda yanında gelen driver cd sinden indiriyorum driverleri yani yanlış driver olma olasılığı yok diye düşünüyorum

ama kısaca sorun düzeldi teşekkürler.
Rica ederim sorunu çözmenize sevindim.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,963
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom