Neler Yeni

CHP Bolu Belediye Başkanı Özcan: Yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası ücreti alınacak

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu adamı tebrik edenler umarım ayni muameleyi yurtdısında görürler.
Yurtdışına bedava gitmiyor bizim insanlarımız, ama senin ülkenin içine eden bu insanlar bedaya geliyorlar.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Suriyelilerin her şeyi hak ettiğini düşünüyorum. Tabi ki çocukları saymayarak ama anne babalarının yaptıklarını onlar da çekiyor maalesef. Bu fikre karşı çıkanlar evlerine 10 suriyeli aile konuk ederek onları kurtarabilir.

Excator23cm

80+ Gold
Saçma değil mi imkanı varsa alsın mülteci kamplarına ya da suriyeye göndersin 200tl gelen faturadan 2000tl alsalar 3 faatura gelse olur 6000tl e bu adamlar parayı bulamyınca ne yapacaklar?
Hırsızlık
kapkaç
çete
yol kesmek
bunlar mı mantıklı olan yapabiliyorsa hepsini alsın atsın suriyeye

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bolu'da yaşayan yabancı uyruklu kişilerden 10 kat daha fazla su faturası ücretinin alınması planlanıyor.

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan gitmediğini ifade ederek, "Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'İş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik" dedi.

'Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak'​

Haftaya gerçekleşecek belediye meclisi toplantısında durumu değerlendireceklerini söyleyen Özcan, "Yabancı uyruklu kim varsa abonemiz olan, su fiyatlarına, katı atık ücretlerine başta olmak üzere bazı ücretlerde 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak. 10 kat suya, 10 kat katı atık vergisi ücretine zam yapacağız" açıklamasında bulundu.

Yabancı uyruklu kişilerin gitmelerini istediklerini söyleyen Özcan, şöyle devam etti:
"Bunu niye yapıyoruz? Gitsinler istiyoruz. Bu misafirlik uzadı. Benim elimde yetki yok ki zorla, zabıtayla şehrin dışına bırakıp koyayım. Bir ara sınırlar açıldığında biz otobüsleri ücretsiz yapıp insan gönderdik. Şimdi de göndermeye hazırız. Gönderelim gitsin."

Zammın bütün yabancı uyruklu kişileri kapsayacağını açıklayan Özcan, haftaya gerçekleştirilecek olan belediye meclisi toplantısında bu kararı alacaklarını belirterek, "Gitsinler dava açsınlar. Ben hukukçuyum. Aldığım kararın gerekçesini de sebebini de söylüyorum. Biliyorum ki bu açıklamamdan sonra birileri hakkımda suç duyurusunda bulunacak. Gene çıkıp birileri insan haklarından bahsedecek, bana 'faşist' diyecek. Hiç umurumda değil" diye konuştu.
Kaynak ;
Arkasındayım.
Yapsın bunlar artık zeytinyağı misali üste çıktılar artık.
Ama inan para bitince de suç artacak bunlarda o göz de vardır bu kadar şeyde gitmediklerine göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma değil mi imkanı varsa alsın mülteci kamplarına ya da suriyeye göndersin 200tl gelen faturadan 2000tl alsalar 3 faatura gelse olur 6000tl e bu adamlar parayı bulamyınca ne yapacaklar?
Hırsızlık
kapkaç
çete
yol kesmek
İmkan yok işte devlet tutmayı bıraksa hepsini tekmeleyip gönderse sorun olmadan biticek sorun onların tutması.

Alfha13

80+ Silver
İyi olacak ama birkaç sene sonra eşitlik diye aynı zammı bize de yapacaklar.

Chrollo04

80+ Bronze
Hırsızlık
kapkaç
çete
yol kesmek
hayır böyle yapınca boludakiler başka yere gidecek tüm ülkede uygulanırsa ülkeyi terkedecekler

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bu adamların gitmesini istiyorsan güzellikle gönderemedin o zaman yükü üstüne bindireceksin, ben mantıklı buluyorum zammı. Suriyeliler geçiçi koruma ile Türkiye de duruyorlar ama daha fazla dururlarsa yurttaş olacaklar onun için hızlıca göndermek için bir şey yapmak lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Akiran

80+ Silver
Saçmalıktan başka bir şey değil, Mültecileri bu şekilde mi göndermeyi düşünüyor?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Saçmalıktan başka bir şey değil, Mültecileri bu şekilde mi göndermeyi düşünüyor?
Bunlar mülteci değil, istersen önce mültecinin anlamını öğren, bunlar ülkemizin sınırlarından kafasına göre para verip kaçak giren insanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom