Neler Yeni

CHP VE AKP VS EKREM İMAMOĞLU

Gelin konuyu detaylıca ele alalım bunların hepsi bir varsayımdır!

Tarih 01.01.2025
DİPLOMA SORUŞTURMASI

Tarih 17.03.2025
CEMAL ENGİNYURT OLAYLAR OLMADAN ÖNCE MUHAMMED YAKUTLA GÖRÜNTÜLENDİ

MUHAMMED YAKUT TARAFINDAN GÜNÜN SONUNDA GELEN AÇIKLAMALAR ŞUNLARDI ACABA TESADÜF MÜYDÜ!
Tarih 19.03.2025
GÖZ ALTINA ALINMA VE SUÇLAMALAR EKTE
1742368195_db7b6de09596f1dd6484.jpg

7 SUÇLAMA YÖNELTİLDİ

1- Suç örgütü yönetici olmak

2- Suç örgütüne üye olmak

3- Nitelikli dolandırıcılık

4- Rüşvet

5- Kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme

6- İhaleye fesat karıştırma

7- İrtikap (Kamusal görevli çıkar sağlama, adam kayırma)

OPERASYON BÖYLE BAŞLADI

BU GÖRÜNTÜLER NASIL ORAYA ÇIKTI BİRİMİ VERDİ ACABA!

OLAY ÖRGÜSÜ BURADA BOZULUYOR KİLİT İSİM EMRAH BAĞDATLI
Emrah Bağdatlı'nın iki hafta önce yurt dışına çıkış yaptığı belirlendi. Bağdatlı'nın cep telefonunu evde bıraktığı öğrenildi.
İKİ HAFTA ÖNCE PLANLI BİR ŞEKİLDE KAÇMIŞ ACABA NEDEN HABERİMİ VARDI!

ESKİLERE GİDELİM TARİH 28.06.2018 ÇUMHURBAŞKANI SEÇİMİ MUHARREM İNCE YAPILAN OLAYLAR
ÖZETİ SEÇİM ZAMANI SANDIKLARI CHP KORUMADI VE CHP ÇÜRÜME!

TARİH 12.02.2022 ALTI FARKLI GÖRÜŞTEN PARTİNİN BİR ÇATI ALTINDA ÇATIRDAYARAK TOPLANMASI
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi

TARİH ..02.2022 KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI
YOĞURT KAPINA OY VERECEK İNSANLAR BU ADAM ADAY OLDUĞU İÇİN YOĞURT KAPINA OY VERMEDİ!

MANSUR YAVAŞ VEYA EKREM İMAMOĞLU ADAY OLSA HER TÜRLÜ KAZANIRDI!

ACABA SEÇİMİ BİLEREK Mİ KAYBETTİLER!

a9f17edd7286add0256ac15a790c8f6b.jpg

Son düzenleme:

mehmeths

80+
hepsi karalama bana göre ha İmamoğlu benim babamın oğlu değil Tayyipte değil, ama bana göre saçma geliyor bunca yaşanan olaylar neden mi?
madem bu kadar suçlama vs var bu adam hakkında bu kadar emindiler, neden daha önce bu adamı göz altına almadılar, neden evine baskın yapılmadı neden şimdi? neden seçime 3-4 gün kala ? Bana bu işte bir oyun var tezgah var gibi geliyor. Ha bu tür insanların laflarınada inanmıyorum şahsen ( dilsizszcü ) yani bu gibi insanlar insanları manüpüle etmek için yalan yanlış her türlü kulaktan dolma boş bilgiler verir ki insanlar arasında bir algı oluşsun ve insanlar düşünmeye başlasın. Yani asıl amaç insanları düşündürmek ve algı oluşturup vakit kazanmak veya vakit kaybettirmek diyebilirim kendimce. O yüzden bu tür insanların yorumları beni pek ırgalamıyor. Ben misal bu insanı tanımam. Tanısam bile şayet babamın oğlu değil sonuçta yine güvenmem. Kaldı ki bu devirde ne babana ne annene nede ailene güveneceksin. Ha bu söylediğim yanlış anlaşılmasın Ailenize güveneceksiniz tabi ki güvenmeyip ne yapacaksınız dünyadaki tek varlığınız tek biyolojik aileniz sonuçta. Fakat bu söylediğim farklı aileler için geçerli o aileleri biliyorsunuz zaten. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz ne olacak ne bitecek, Ben şahsen İmamoğlunun Cumhurbaşkanı olmasını isterim neden derseniz? Yeni birisi, yeni soluk, 23 yıldır hep aynı kişi yönetti artık yeter yani başka insanlara da imkan tanımak lazım bu ülkede onca yönetebilecek insan evladı var. Herşeyden önemlisi gençlerimiz var...

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
hepsi karalama bana göre ha İmamoğlu benim babamın oğlu değil Tayyipte değil, ama bana göre saçma geliyor bunca yaşanan olaylar neden mi?
madem bu kadar suçlama vs var bu adam hakkında bu kadar emindiler, neden daha önce bu adamı göz altına almadılar, neden evine baskın yapılmadı neden şimdi? neden seçime 3-4 gün kala ? Bana bu işte bir oyun var tezgah var gibi geliyor. Ha bu tür insanların laflarınada inanmıyorum şahsen ( dilsizszcü ) yani bu gibi insanlar insanları manüpüle etmek için yalan yanlış her türlü kulaktan dolma boş bilgiler verir ki insanlar arasında bir algı oluşsun ve insanlar düşünmeye başlasın. Yani asıl amaç insanları düşündürmek ve algı oluşturup vakit kazanmak veya vakit kaybettirmek diyebilirim kendimce. O yüzden bu tür insanların yorumları beni pek ırgalamıyor. Ben misal bu insanı tanımam. Tanısam bile şayet babamın oğlu değil sonuçta yine güvenmem. Kaldı ki bu devirde ne babana ne annene nede ailene güveneceksin. Ha bu söylediğim yanlış anlaşılmasın Ailenize güveneceksiniz tabi ki güvenmeyip ne yapacaksınız dünyadaki tek varlığınız tek biyolojik aileniz sonuçta. Fakat bu söylediğim farklı aileler için geçerli o aileleri biliyorsunuz zaten. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz ne olacak ne bitecek, Ben şahsen İmamoğlunun Cumhurbaşkanı olmasını isterim neden derseniz? Yeni birisi, yeni soluk, 23 yıldır hep aynı kişi yönetti artık yeter yani başka insanlara da imkan tanımak lazım bu ülkede onca yönetebilecek insan evladı var. Herşeyden önemlisi gençlerimiz var...
hep aynı terane neden daha önce değil de şimdi kanıtlar şimdi elde edilmiştir diye düşünen yok

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ülkenin diktatörlükle yönetildiği uzun zamandır ortada olan bir gerçek. Şu an yapılan da sivil darbe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hep aynı terane neden daha önce değil de şimdi kanıtlar şimdi elde edilmiştir diye düşünen yok
Neden şimdi? Soruna şahsi görüşüm Devlet Bahçeli'nin gizemli sağlık durumu. Sansasyonel bir haberden önce yapabildiklerini yapacaklar. Aksi durumda halk karşısında elleri daha da zayıflayacak.

Şahsi fikrim iki tane parti var isim vermiyeyim ikiside birbirinden beter iki tarafı tutan insanlarda birbirinden nöron eksiği olan kişiler benim için tek kötü yanı olayların yksye sıçramış olması bugün bi konu açayım dedim insanlar ne düşünüyor diye öğrenmek için altında tartışmak yerine birbirine sallamışlar üzücü bir durum

The Semih

80+ Gold
Bence AKP bunu yıllarca üstünü kapattı seçime 3 yıl kala bu konuyu açtı çünkü sonradan üniversite okuyup diploma alabilir Ekrem, fakat onun önüne geçtiler çünkü 3 yıl kalmış. Benim asıl merak ettiğim ekrem imamoğlu neden ABD Üniversitesinden TR ye geçiş yaptı? bu adam Türkiyede yetişmedimi yani, ABD den TR ye yatay geçiş yapmasının nedenini merak ediyorum. Çünkü ben olsam geçmezdim amerikada mezun olur hayatımı kurtarırdım ne işim var TR de.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz konular bu forum için uygun değil adına ters bı kere doğru bulmuyorum
sizin doğru bulmadığınızı ben veya başkaları doğru bulabilir
kişiye göre doğruluk değişkenlik gösterir

olay örgüsünün toplanıp birleştirildiği bir konu
kim kiminle artık anlaşılmıyor olan sadece biz halka oluyor adlı çıkarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir sonraki seçimde düzelme ümitlerimizi bu iki insana bağlamamız lazım yoksa gerisi hep aynı olacak
1677991716895-1677586632356-ince.jpg

not: sevseniz de sevmeseniz de sadece halkı düşünen ona göre hareket eden sadece iki kişi bir elin parmağından az

Son düzenleme:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,578
İsim
Kadir
tepki gösterilen illerde üniversite öğrencileri plastik mermiler ve biber gazı yiyorsa kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkıyor bence

Son düzenleme:

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
App
Tüm siyasiler ayni anda siyaseti bırakması yepyeni kişilerin gelmesi lazım ama tabii ki herkes koltuk sevdalısı 80 yaşına kadar oturacaklar

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Sinan Aba
Kim mumla arar ya Koko'yu alsalar daha iyi yönetir

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Fatih KOM
:) al birini vur ötekine. bu siyasetçilerin hepsi aynı i nan ma yın.

The Semih

80+ Gold
Benim asıl merak ettiğim ekrem imamoğlu neden ABD Üniversitesinden TR ye geçiş yaptı? bu adam Türkiyede yetişmedimi yani, ABD den TR ye yatay geçiş yapmasının nedenini merak ediyorum. Çünkü ben olsam geçmezdim amerikada mezun olur hayatımı kurtarırdım ne işim var TR de.
Bu soruyu birisi yanıtlayabilir mi arkadaşlar bilen birisi cevap versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,036
Üyeler
170,455
Son üye
alihan10
Top Bottom