X internet sağlayıcısının fiber olan paketini kullanıyorum. alta fotoğraf koyacağım. Bazı sitelerde çok hızlı indirme yapıyor bazı sitelerde kb'lara kadar düşüyor. Nedenini öğrenebilir miyim?
Bazı siteler de üçretli indirsinler diye kısıtlamış olabilirler steam veya drive üzerinde test edin bakalım.X internet sağlayıcısının fiber olan paketini kullanıyorum. alta fotoğraf koyacağım. Bazı sitelerde çok hızlı indirme yapıyor bazı sitelerde kb'lara kadar düşüyor. Nedenini öğrenebilir miyim?
bazı siteler kısııtma getırıyor 250 kb ile indiriliyor bu normal bır sey en ıyı nette olsa sıteden sıteye degısır bu durumX internet sağlayıcısının fiber olan paketini kullanıyorum. alta fotoğraf koyacağım. Bazı sitelerde çok hızlı indirme yapıyor bazı sitelerde kb'lara kadar düşüyor. Nedenini öğrenebilir miyim?
idm nedir?indirme yaptığınız sunucu ya yük altındadır yada servis sağlayıcınızın ip adresi ile gerektiği gibi haberleşemiyordur. Kaliteli hızlı bir vpn ile yavaş indirdiğniz siteden tekrar dosya indirin eğer yinede aynı hızdaysa site ile alakalı problemdir. Hız testini en güzel Youtube dan 8k bir video açın ve idm ile indirin indirme başlayınca tarayıcıyı kapatın . youtube direk olarak google sunucularına bağlı olduğundan alabildiğiniz max download hızını %1-5 kayıplarla yansıtır.
Dosya indirme yazılımı internet download manager.idm nedir?
İndirdiğim site max 60kps indirme hızı sunuyor. Vpn açarak test ettim.bazı siteler kısııtma getırıyor 250 kb ile indiriliyor bu normal bır sey en ıyı nette olsa sıteden sıteye degısır bu durum
Siz hangisini tercih ediyorsunuz?Dosya indirme yazılımı internet download manager.
Drive üzerinden veya steam de rastgele bir şey indirin kaç mbps`de iniyor bakalım.İndirdiğim site max 60kps indirme hızı sunuyor. Vpn açarak test ettim.
Steam'da değerler gayet normal fakat indirdiğim site sorunlu galiba.Drive üzerinden veya steam de rastgele bir şey indirin kaç mbps`de iniyor bakalım.
Dediğim gibi onların sağlıyıcısın da kısıtlama vardır sizi zorluyorsa gezginler veya başka yerden indirin.Steam'da değerler gayet normal fakat indirdiğim site sorunlu galiba.
Realtek High Definition Audio Driver'ı kendi sitesinden indiriyorum.
Gezginlerden indirdim, kurdum fakat çalışmadı.Dediğim gibi onların sağlıyıcısın da kısıtlama vardır sizi zorluyorsa gezginler veya başka yerden indirin.