Chrome indirme hızının çok az olması.

FrknKsz

80+
Reaksiyon skoru
1
X internet sağlayıcısının fiber olan paketini kullanıyorum. alta fotoğraf koyacağım. Bazı sitelerde çok hızlı indirme yapıyor bazı sitelerde kb'lara kadar düşüyor. Nedenini öğrenebilir miyim?

Ekler

• weq.webp
    weq.webp
    6.3 KB · Hit: 158
X internet sağlayıcısının fiber olan paketini kullanıyorum. alta fotoğraf koyacağım. Bazı sitelerde çok hızlı indirme yapıyor bazı sitelerde kb'lara kadar düşüyor. Nedenini öğrenebilir miyim?

indirme yaptığınız sunucu ya yük altındadır yada servis sağlayıcınızın ip adresi ile gerektiği gibi haberleşemiyordur. Kaliteli hızlı bir vpn ile yavaş indirdiğniz siteden tekrar dosya indirin eğer yinede aynı hızdaysa site ile alakalı problemdir. Hız testini en güzel Youtube dan 8k bir video açın ve idm ile indirin indirme başlayınca tarayıcıyı kapatın . youtube direk olarak google sunucularına bağlı olduğundan alabildiğiniz max download hızını %1-5 kayıplarla yansıtır.

Bazı siteler de üçretli indirsinler diye kısıtlamış olabilirler steam veya drive üzerinde test edin bakalım.

bazı siteler kısııtma getırıyor 250 kb ile indiriliyor bu normal bır sey en ıyı nette olsa sıteden sıteye degısır bu durum

indirme yaptığınız sunucu ya yük altındadır yada servis sağlayıcınızın ip adresi ile gerektiği gibi haberleşemiyordur. Kaliteli hızlı bir vpn ile yavaş indirdiğniz siteden tekrar dosya indirin eğer yinede aynı hızdaysa site ile alakalı problemdir. Hız testini en güzel Youtube dan 8k bir video açın ve idm ile indirin indirme başlayınca tarayıcıyı kapatın . youtube direk olarak google sunucularına bağlı olduğundan alabildiğiniz max download hızını %1-5 kayıplarla yansıtır.
idm nedir?

Drive üzerinden veya steam de rastgele bir şey indirin kaç mbps`de iniyor bakalım.
Steam'da değerler gayet normal fakat indirdiğim site sorunlu galiba.
Realtek High Definition Audio Driver'ı kendi sitesinden indiriyorum.

Ekler

• 74.webp
    74.webp
    7.9 KB · Hit: 117
Steam'da değerler gayet normal fakat indirdiğim site sorunlu galiba.
Realtek High Definition Audio Driver'ı kendi sitesinden indiriyorum.
Dediğim gibi onların sağlıyıcısın da kısıtlama vardır sizi zorluyorsa gezginler veya başka yerden indirin.

indirdiğiniz sunucudan kaynaklıdır
ayrıca
internetinyavaşdeğilsenfakirsin.jpg

Geri