Neler Yeni

Chrome Mintnav Hompage Sorunu

ZXYNOX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Cem Ertakgöz
Öncelikle merhabalar bayramınız mübarek olsun birkaç gün önce xiaomi redmi note 8 pro telefonumda chrome açtığım zaman mintnav diye bir hompage beni karşıladı virüs olduğunu düşündüm soft reset yaptım işe yaramadı ardından hard reset yaptım ona rağmen gitmedi bu bir virüs müdür nedir hala anlayamadım homepage ayarlarını chromedan değiştirmeme rağmen birkaç kere chrome girip çıktıktan sonra yine homepage değişip mintnav homepage oluyor internette o kadar araştırmama rağmen bazıları xiaominin yaptığı bir şey bazıları ise virüs olarak nitelendirmiş bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Marin
Google'a giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki üç noktaya basıp ayarlar sekmesine tıkla, biraz aşağı kaydırdırıp Ana Sayfa seçeneğine bas. Karşına iki seçenek çıkacak Chrome'un ana sayfası (çeviri telefonlar arası farklılık gösterebilir) yazılı yeri işaretle. Umarım işine yarar.

ArdaStong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda
nasıl oldu düzeldi mi aynı problemi bende yaşıyorum ne olduğunu anlayamadım virüs mü telefonu sıfırladım hala var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,839
Üyeler
172,915
Son üye
Zarens
Top Bottom