Chrome_proxy.exe yi nasıl geri getirebilirim?

cmd üzerinden yönetici olarak yaptınız mı
Şimdi yaptım işe yaramadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin garip yanı şuan baktığımda chrome_proxy.exe gözüküyor fakat 0 byte ve oluşturma tarihine dün akşam malwarebytes ile sildiğim tarihi gösteriyor

Son düzenleme:
Chrome u kurmayı denediniz mi
Şimdi yaptım işe yaramadı hocam

İşin garip yanı şuan baktığımda chrome_proxy.exe gözüküyor fakat 0 byte ve oluşturma tarihine dün akşam malwarebytes ile sildiğim tarihi gösteriyor

Chrome_installerın logundan chrome unpackerın pathini buldum fakat chrome kurulunca demekki otomatik geri silmiş

Dönüştürücünüz varsa telefondan USB aracalığı ile aktarabilirsiniz
Hocam bir diğer sorum bilgisayarda unity adında kendini kopyalayan bir virüs var. Ve telefon iphone. Nasıl dosya aktarabilirim bilmiyorum

Chrome_installerın logundan chrome unpackerın pathini buldum fakat chrome kurulunca demekki otomatik geri silmiş

Hocam bir diğer sorum bilgisayarda unity adında kendini kopyalayan bir virüs var. Ve telefon iphone. Nasıl dosya aktarabilirim bilmiyorum

Flaşla aktarabilirsin ve virüs varsa USB ile önemli dosyaları topla USB ye at daha sonrasında ayrı bir USB ile format at

Flaşla aktarabilirsin ve virüs varsa USB ile önemli dosyaları topla USB ye at daha sonrasında ayrı bir USB ile format at
Hocam bilgisayarın içinde yüzlerce önemli dosya ve binlerce önemli fotoğraf var. Nasıl geri kurtarcam o flashtan sonuçta flash da muhtemelen enfekte olcak

chrome_proxy.exe malwarebytes tarafından virüs olarak algılandı ve sildiğimde bilgisayarın internete erişimi tamamen kesildi. Bu dosyayı geri getirebilme imkanı var mıdır?
Kanka ethernetten internet alamıyorsan telefonu usb ile kasaya bağla ayarlardan usb tethring veya usb internet paylaşımı var ordan bağla telefonuda wifi ile bağla hücresel veri ile değil belki olur ethernet driver vs. silindiyse bu yarıyor diye biliyorum

Sorunu çözdüm. Her birinin kaynağı tek programdan kaynaklıymış. Unity.exe virüsü goodbyedpi ile gelmiş. Bir şekil goodbye dpi ı kaldırınca unity virüsü farklı konumlardan outbound ile (arka plandan) tr.nslstudios.work gibi sitelere yönlendirmeye çalıştı hem de belki 50 kere. Malwarebytes uyarı verdi ve interneti de chrome_proxy yi farklı bir konumdan eski sürümünü bularak kurtardım. Şuanki tek sorun unity.exe yi nasıl kaldıracağımız.

Hala daha arada unity.exe verdiğim siteye arka plandan erişmeye çalılıyor fakat malwarebytes bunu engelliyor durmadan uyarı atıyor

Hocam bilgisayarın içinde yüzlerce önemli dosya ve binlerce önemli fotoğraf var. Nasıl geri kurtarcam o flashtan sonuçta flash da muhtemelen enfekte olcak

İlk dosyaları toplayın evde 2 tane flaş varsa 2 sinide takın ve somuncu USB ye atın dosyaları kısa sürede atlayamaz hangisine atçağınızı bilmediğinden oda bir program doğrultusunda çalışıyor USB ye atlıyacağını da sanmıyorum ama siz önlem alın isterseniz nolur nolmaz diye sonuç olarak zarar gelmez her türlü bilgisayarda virüs olucak

Görsel:

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 12
Geri