Neler Yeni

Çözüldü✓ Çift fanlı Kule tipi sogutma takma şekli

Mr.Ibadu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbadullah
İyi günler

hermalright Peerless Assassin 120 SE​

işlemcim r7 7800x3d
1740321595771.png

soğutuyucu takarken fanın biri ramlerin üstüne denk geliyor ve ramlerin rgb'si güzel gözükmüyor.
arkaya takmamda çok fazla bir fark olur mu ?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
efe araci
olmaz hocam genelde kullanıcılar böyle kullanır.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Alican ekinci
benim kule tipide böyle takılı şuan bir sorun yok.ama böyle takınca temperli cama değme ihtimali var.benim kasaya sıfıra sıfır oturdu

Mr.Ibadu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbadullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim kule tipide böyle takılı şuan bir sorun yok.ama böyle takınca temperli cama değme ihtimali var.benim kasaya sıfıra sıfır oturdu
benim camlara değmiyor. sadece soğutucu ile kasanın arka fanında 2 parmak kadar az boşluk kalıyor

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Taksim Delisi Cenk
Ben bu şekilde kullanıyorum.Benimde remleri kapatıyor.1-3 C fark ediyor sanırım bir videoda denk gelmiştim.
En soldaki fan anakart sogutucusuna denk geldiği için 1 cm daha yukarıda duruyor.
ass2ws.jpg

Satriani

80+ Silver
Ben bu şekilde kullanıyorum.Benimde remleri kapatıyor.1-3 C fark ediyor sanırım bir videoda denk gelmiştim.
En soldaki fan anakart sogutucusuna denk geldiği için 1 cm daha yukarıda duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde sanırım sadece soldaki bloğu çift fanla soğutup, sağdakini hiç soğutmuyor oluyor.
Böyle kullanılacaksa en baştan tek blok çift fanlı model almak daha mantıklı, ya da yüksekliği daha uygun bir RAM kiti.
Genel olarak bu detaylar biraz atlandığı için bu tip sorunlar çıkabiliyor, yine de kullanılmaz mı tabii ki kullanılır.

Top Bottom