Çift monitör Ekran gitme sorunu oyun oynarken

rucukutu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
809
3600x işlemci
msi rx5700xt gaming x
asus tuf b450 pro gaming
corsair Rm850
Gskill Trident neo z 3600 mhz 2x8 ram

Donanımım bu şekilde arkadaşlar. Pc ye çift monitör bağlı
AOC Q27G2U 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI-D) FreeSync QHD Monitör
ve
AOC 23" E2357FM

Az önce World Of tank oynarken öbür monitörden oyuna geçtim. 2 ekranda gitti ve görüntü gelmedi kasa çalışıyor ama.
kapattım açtım düzeldi. Acaba driverlerda mı bir sorun oldu.?

Ben de ilk başta böyle bi sorun yaşamıştım pcyi kapattım ikinci monitör bağlantısını çıkardım pcyi açtıktan 5 dk sonra bağlantısını yaptım bir daha da ellemedim düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ilk başta böyle bi sorun yaşamıştım pcyi kapattım ikinci monitör bağlantısını çıkardım pcyi açtıktan 5 dk sonra bağlantısını yaptım bir daha da ellemedim düzeldi
Yani artık her açılışta bağlantı yapmıyorum sorunsuz açılıyor iki monitör de

bende 2 monitör bağlı diye şüpheleniyorum AMD ekran kartı driverları zaten sıkıntılı diye duydum.
zaten arada dalgalanmalar oluyor neyse şimdilik tek monitörle kullanıcam.
Bu ekran kartının 3 monitörü bile desteklemesi lazım normalde .

bende 2 monitör bağlı diye şüpheleniyorum AMD ekran kartı driverları zaten sıkıntılı diye duydum.
Hayır demek istediğim pcyi kapat ikinci monitörün bağlantısını çıkar pcyi aç 5 dk sonra monitörün kablosunu tak. O zaman ikinci monitörünün de görüntü vermesi lazım. Benim ekran kartı gtx 970 turbo ben de ilk seferde böyle sorun yaşamıştım yazdıklarımı yaptım bi daha da sorun çıkmadı

Benim ekran kartında 4 tane çıkış var yani :D

Hayır demek istediğim pcyi kapat ikinci monitörün bağlantısını çıkar pcyi aç 5 dk sonra monitörün kablosunu tak. O zaman ikinci monitörünün de görüntü vermesi lazım. Benim ekran kartı gtx 970 turbo ben de ilk seferde böyle sorun yaşamıştım yazdıklarımı yaptım bi daha da sorun çıkmadı

Benim ekran kartında 4 tane çıkış var yani :D
rx5700 xt gibi bir ekran kartının 2 monitörü kaldıramaması imkansız onu demiştim. dedğin gibi yaptım 2. monitörü sonradan bağladım birde 59 hz de kalmış onu 60 yaptım

rx5700 xt gibi bir ekran kartının 2 monitörü kaldıramaması imkansız onu demiştim. dedğin gibi yaptım 2. monitörü sonradan bağladım birde 59 hz de kalmış onu 60 yaptım
monitörlerin özellikle çözünürlüğünü kontrol et görüntü ayarlarından bazen orada bir hata oluyor görüntü gidiyor falan monitörün 1366x768se farklı ayarda olabiliyor falan

şimdi farkettim ekran kartının fanları dönmüyor sıcaklıktan kapatmış olabilir kendini

%100 yapsamda fanlar dönmüyor lanet olsun bu msi zero frozr a

şimdi farkettim ekran kartının fanları dönmüyor sıcaklıktan kapatmış olabilir kendini

%100 yapsamda fanlar dönmüyor lanet olsun bu MSI zero frozr a
Afterburner dene bi de

olmuyor onda mecbur dragon center indrdim ordada zero frozr kapatma özelliği yok daha önce vardı . Saçmalık ya

olmuyor onda mecbur dragon center indrdim ordada zero frozr kapatma özelliği yok daha önce vardı . Saçmalık ya
o programlara aşina değilim malesef yardımcı olamayacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,005
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri