Merhabalar ben şu anda 27 inç bir monitör kullanıyorum. Evde ayrıca 19 inç vga bir monitör var hdmi dönüştürücü ile birlikte öyle duruyor boş boş. Sizce onu da kullanmalı mıyım bana herhangi bir konuda rahatlık sağlar mı yoksa gerek yok mu?
Tabikide rahatlık sağlar mesela yayın yapiyorsanız chati okumak için yada oyun oynarken FPS değerlerini sicaklik değerlerini o ekrandan görebilirsiniz masanızda yeterli alanıniz varsa kurun boş durmasindan iyidirMerhabalar ben şu anda 27 inç bir monitör kullanıyorum. Evde ayrıca 19 inç vga bir monitör var hdmi dönüştürücü ile birlikte öyle duruyor boş boş. Sizce onu da kullanmalı mıyım bana herhangi bir konuda rahatlık sağlar mı yoksa gerek yok mu?
Yayın açmıyorum hocam siz kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nasıl bir kolaylık sağlıyor?Tabikide rahatlık sağlar mesela yayın yapiyorsanız chati okumak için yada oyun oynarken FPS değerlerini sicaklik değerlerini o ekrandan görebilirsiniz masanızda yeterli alanıniz varsa kurun boş durmasindan iyidir
ben kullandım bir kere oyun oynarken alt tab atmadan dc ye bakıyordum ordan ana ekranda bir iş yaparken video izleyebilirsiniz oyun indiriyorsunuz mesala ikinci ekrana koyun penceresini ne kadar indiğine ordan bakın gibi şeylerYayın açmıyorum hocam siz kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nasıl bir kolaylık sağlıyor?
hocam bende yapmayı düşünüyorumda alt tab atmadan o tarafı kontrol etme yolu varmı arkadaşlardayken denemiştimde alt taba almadan o tarafı kontrol edemiyordumben kullandım bir kere oyun oynarken alt tab atmadan dc ye bakıyordum ordan ana ekranda bir iş yaparken video izleyebilirsiniz oyun indiriyorsunuz mesala ikinci ekrana koyun penceresini ne kadar indiğine ordan bakın gibi şeyler
ana ekranda oyundaysan mouse geçmiyorsa 2. monitöre,hocam bende yapmayı düşünüyorumda alt tab atmadan o tarafı kontrol etme yolu varmı arkadaşlardayken denemiştimde alt taba almadan o tarafı kontrol edemiyordum
Birkez kurarsan çok çabuk alışırsın birdaha tek monitöre dönemezdinMerhabalar ben şu anda 27 inç bir monitör kullanıyorum. Evde ayrıca 19 inç vga bir monitör var hdmi dönüştürücü ile birlikte öyle duruyor boş boş. Sizce onu da kullanmalı mıyım bana herhangi bir konuda rahatlık sağlar mı yoksa gerek yok mu?
Yani yapayım mı diyorsunuz? Zaten bana bir masrafı olmayacakBirkez kurarsan çok çabuk alışırsın birdaha tek monitöre dönemezdin
Hocam ben kullanmadım ama kolaylık sağlar boş durmasından iyidirYayın açmıyorum hocam siz kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nasıl bir kolaylık sağlıyor?
Oyunları Çerçevesiz pencerede oynaman lazım fps'e etki etmiyor freesync veya gsync'de etki etmiyor çerçevesiz pencere.hocam bende yapmayı düşünüyorumda alt tab atmadan o tarafı kontrol etme yolu varmı arkadaşlardayken denemiştimde alt taba almadan o tarafı kontrol edemiyordum
kullan tabii ki etki ediyor her şekilde ben mesela çar kasarken diğer ekrana video açıyom hem izleyip hem oynuyorum normalde de dc de takılıyorum oyun oynarken.Merhabalar ben şu anda 27 inç bir monitör kullanıyorum. Evde ayrıca 19 inç vga bir monitör var hdmi dönüştürücü ile birlikte öyle duruyor boş boş. Sizce onu da kullanmalı mıyım bana herhangi bir konuda rahatlık sağlar mı yoksa gerek yok mu?