Neler Yeni

Çift monitör gerekli mi?

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Merhabalar ben şu anda 27 inç bir monitör kullanıyorum. Evde ayrıca 19 inç vga bir monitör var hdmi dönüştürücü ile birlikte öyle duruyor boş boş. Sizce onu da kullanmalı mıyım bana herhangi bir konuda rahatlık sağlar mı yoksa gerek yok mu?

Newoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Emre Özmen
Merhabalar ben şu anda 27 inç bir monitör kullanıyorum. Evde ayrıca 19 inç vga bir monitör var hdmi dönüştürücü ile birlikte öyle duruyor boş boş. Sizce onu da kullanmalı mıyım bana herhangi bir konuda rahatlık sağlar mı yoksa gerek yok mu?
Tabikide rahatlık sağlar mesela yayın yapiyorsanız chati okumak için yada oyun oynarken FPS değerlerini sicaklik değerlerini o ekrandan görebilirsiniz masanızda yeterli alanıniz varsa kurun boş durmasindan iyidir

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabikide rahatlık sağlar mesela yayın yapiyorsanız chati okumak için yada oyun oynarken FPS değerlerini sicaklik değerlerini o ekrandan görebilirsiniz masanızda yeterli alanıniz varsa kurun boş durmasindan iyidir
Yayın açmıyorum hocam siz kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nasıl bir kolaylık sağlıyor?

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yayın açmıyorum hocam siz kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nasıl bir kolaylık sağlıyor?
ben kullandım bir kere oyun oynarken alt tab atmadan dc ye bakıyordum ordan ana ekranda bir iş yaparken video izleyebilirsiniz oyun indiriyorsunuz mesala ikinci ekrana koyun penceresini ne kadar indiğine ordan bakın gibi şeyler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ben kullandım bir kere oyun oynarken alt tab atmadan dc ye bakıyordum ordan ana ekranda bir iş yaparken video izleyebilirsiniz oyun indiriyorsunuz mesala ikinci ekrana koyun penceresini ne kadar indiğine ordan bakın gibi şeyler
hocam bende yapmayı düşünüyorumda alt tab atmadan o tarafı kontrol etme yolu varmı arkadaşlardayken denemiştimde alt taba almadan o tarafı kontrol edemiyordum

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam bende yapmayı düşünüyorumda alt tab atmadan o tarafı kontrol etme yolu varmı arkadaşlardayken denemiştimde alt taba almadan o tarafı kontrol edemiyordum
ana ekranda oyundaysan mouse geçmiyorsa 2. monitöre,
oyun ayarlarından varsa pencereli tam ekran yapın oyunu bir değişiklik olmuyo görünürde oyun yine tam ekran bu şekilde alttab atmadan oluyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
oyun oynarken vıdeo ızliyorum ful
yada vıdeo açıp başka işlerle uğraşıyorum

MOONRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
yusuf enes uslu
Birkez kurarsan çok çabuk alışırsın birdaha tek monitöre dönemezdin

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Oyunları Çerçevesiz pencerede oynaman lazım fps'e etki etmiyor freesync veya gsync'de etki etmiyor çerçevesiz pencere.
kullan tabii ki etki ediyor her şekilde ben mesela çar kasarken diğer ekrana video açıyom hem izleyip hem oynuyorum normalde de dc de takılıyorum oyun oynarken.

Top Bottom