Neler Yeni

Çift monitör kullanmak istiyorum ama bir sorum var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa AYDAŞ
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bir sistem toplamak istiyorum. Kullanacağım Sistem'de AMD Ryzen 3 3400G (Dahili Grafik Islemci bulunan bir Apu) ve aynı zamanda GTX 1050 Ti veya 1660 Ti gibi ekran kartı kullanmak istiyorum. Anakart bakımından da şu var : Anakartta HDMI,VGA,DVI çıkışı var. Ekran kartları modellerinde de zaten HDMI çıkışı var.

Benim elimde VGA çıkışlı bir monitör var. Ve kendime bir HDMI çıkışlı bir monitör de alacağım. Sorum şu: VGA monitörü Anakarta bağlarsam ve HDMI çıkışlı monitörü de ekran kartına bağlarsam sistem çalışır mi ? Çalışırsa Hangi monitör hangi grafik ara birimini kullanir ? Mesela HDMI çıkışlı olan Monitör Ekran kartını, VGA olan da anakartta ki Apu işlemcinin grafik birimini mi kullanır ?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
aHR0cHM6Ly93d3cucG9kY2hhc2VyLmNvbS9pbWFnZXMvbWlzc2luZy1pbWFnZS5wbmc=.jpg

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
O işlemciyi almadıysanız almayın bir kasa 2 monitöre görüntü verebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine güçlü bir işlemci alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa AYDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güçlü bir işlemci alabilirim ama şöyle durum var. Ben elimdeki VGA ve HDMI çıkışlı olan ekranları sadece HDMI çıkışlı ekran kartında nasil kullanacağıM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa AYDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acarmisin anlamadim
Şimdi Ekran kartı harici GPU olduğu icin ekran kartı eger APU bir işlemcinin yanina takılırsa sistem direk işlemcide ki GPu'yu değil ekran kartını kullanır. Bu da Islemcideki GPU'yu aktif halden pasif hale getirir. Ama ayarlardan Ekran kartını devre dışı bırakıp Normal Apu işlemcide ki GPu'yu kullanacağından dolayı tam olarak pasif olmaz deaktif olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
Şimdi Ekran kartı harici GPU olduğu icin ekran kartı eger APU bir işlemcinin yanina takılırsa sistem direk işlemcide ki GPu'yu değil ekran kartını kullanır. Bu da Islemcideki GPU'yu aktif halden pasif hale getirir. Ama ayarlardan Ekran kartını devre dışı bırakıp Normal Apu işlemcide ki GPu'yu kullanacağından dolayı tam olarak pasif olmaz deaktif olur.
saolasin tmm

MuŞLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed Muaz Değirmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine güçlü bir işlemci alın.
Hiko baba güzel noktaya parmak bastın.

Top Bottom