baskabirstark
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Mustafa AYDAŞ
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bir sistem toplamak istiyorum. Kullanacağım Sistem'de AMD Ryzen 3 3400G (Dahili Grafik Islemci bulunan bir Apu) ve aynı zamanda GTX 1050 Ti veya 1660 Ti gibi ekran kartı kullanmak istiyorum. Anakart bakımından da şu var : Anakartta HDMI,VGA,DVI çıkışı var. Ekran kartları modellerinde de zaten HDMI çıkışı var.
Benim elimde VGA çıkışlı bir monitör var. Ve kendime bir HDMI çıkışlı bir monitör de alacağım. Sorum şu: VGA monitörü Anakarta bağlarsam ve HDMI çıkışlı monitörü de ekran kartına bağlarsam sistem çalışır mi ? Çalışırsa Hangi monitör hangi grafik ara birimini kullanir ? Mesela HDMI çıkışlı olan Monitör Ekran kartını, VGA olan da anakartta ki Apu işlemcinin grafik birimini mi kullanır ?
Benim elimde VGA çıkışlı bir monitör var. Ve kendime bir HDMI çıkışlı bir monitör de alacağım. Sorum şu: VGA monitörü Anakarta bağlarsam ve HDMI çıkışlı monitörü de ekran kartına bağlarsam sistem çalışır mi ? Çalışırsa Hangi monitör hangi grafik ara birimini kullanir ? Mesela HDMI çıkışlı olan Monitör Ekran kartını, VGA olan da anakartta ki Apu işlemcinin grafik birimini mi kullanır ?