Neler Yeni

Çözüldü✓ Çift monitor performans kaybı

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Merhabalar yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Fakat aklıma bir şey takıldı yardımcı olursanız sevinirim. Yaklaşık 4500 tl kasa ve 1500 tllik bir monitor alacağım fakat çift monitor olmasını istiyorum o yüzden bir adet de 5ms 60hz monitor almayı düşünüyorum ikinci monitorde discord,chrome vs açık olacak. Forumlara baktığımda performans kaybı olur çünkü çözünürlük yükseliyor, ekran kartı 3k çözünürlüğü desteklemez demişler. Ben şimdi ana monitorü ekran kartından alsam ikinci monitorü de anakarttan alsam yine performans kaybı olur mu? Bu arada işlemci r3 3200g Apu 2. monitorde de apu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
Şimdiden teşekkürler

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ekran kartı alacaksanız neden APU işlemci alıyorsunuz?
Ve hayır performans kaybı olmaz, 2 monitörde de farklı oyunlar oynamadığınız sürece.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı alacaksanız neden APU işlemci alıyorsunuz?
Ve hayır performans kaybı olmaz, 2 monitörde de farklı oyunlar oynamadığınız sürece.
şöyle düşündüm ana monitöre ekran kartına 2. monitörü anakarta bağladığımdan 2. monitorde apu etkili olabilir diye düşündüm
bu konu hakkında fazla bir bilgim yok öyle oluyor mu bilmiyorum
ikisini bir oyunda kullansam performans kaybeder mi?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sadece çift monitör kullanmak için APU işlemci alıp performans kaybetmeyin, gereksiz.
2. monitörde google falan açık olursa normal arkada google açık kalmış kadar performans düşürür, yani önemsiz.
Boşuna APU almayın.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece çift monitör kullanmak için APU işlemci alıp performans kaybetmeyin, gereksiz.
2. monitörde google falan açık olursa normal arkada google açık kalmış kadar performans düşürür, yani önemsiz.
Boşuna APU almayın.
çok teşekkürler

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
önerebileceğiniz bir sistem var mı ve neden almayayım
RX570'den güçsüz bir kart, A320 çipsetli bir anakarta bu kadar para verilmez paranıza yazık. Biraz beklerseniz atacağım sistem linkini, intel düşünür müsünüz?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
RX570'den güçsüz bir kart, A320 çipsetli bir anakarta bu kadar para verilmez paranıza yazık. Biraz beklerseniz atacağım sistem linkini, intel düşünür müsünüz?
hayır ryzen istiyorum bekliyorum

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Öneri yapacağım sitede 3100 stokları bitmiş, gamegaraj üzerinden önerecektim.
hazır sistem olarak mı yoksa kendin mi toplayacaktın kendin toplayacaksan isimlerini yazman yeterli farklı farklı sitelerden alıp kendim toplarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,145
Üyeler
169,079
Son üye
cekmis7997
Top Bottom