Annem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var mı?
Hocam doktora gidin, doktordan başka kimse bilemez.Annem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var mı?
Eniştemin babası akciğer kanserinden öldü ve bu sebep yüzünden babasının babası da aynı sebepten ölmüş. Şuan eniştemde kontrollere gidiyor ve ondada biseyler çıktı. Genetik olabilir doktora gözük derim.Annem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var
Verem değildir benceAnnem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var mı?
dostum en dogrusu doktora gitmek , bu anlattiklarini orda doktora anlatirsin.Şmdiden gecmis olsunAnnem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var mı?