Neler Yeni

Ciğerlerim ve boğazım ağrıyor

ugurgns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
Annem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var mı?

Akiran

80+ Silver
Annem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var mı?
Hocam doktora gidin, doktordan başka kimse bilemez.

Basrii

80+ Bronze
Annem veremden dolayı öldü ve akciğer kanseriydi. Şimdi bana geçme ihtimali var mı genetik olarak? naneli sakız çiğnerken soğuk su içince serinleme gelirya son 1 haftadır ciğerlerim ve boğazım öyle sizce kanser ve verem olma ihtimalim var
Eniştemin babası akciğer kanserinden öldü ve bu sebep yüzünden babasının babası da aynı sebepten ölmüş. Şuan eniştemde kontrollere gidiyor ve ondada biseyler çıktı. Genetik olabilir doktora gözük derim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
aaaaa de. şimdi öksür. bişey yok turp gibisin.
şaka bir yana ciddi bir soru soruyorsun. doktora görünmen en mantıklısı

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Verem değildir bence

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
dostum en dogrusu doktora gitmek , bu anlattiklarini orda doktora anlatirsin.Şmdiden gecmis olsun
Allah şifalar versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,673
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom