Neler Yeni

Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

Yavuz241

80+ Bronze
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Fiyat konusunda olabilir belki

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Hangi siteyi isterdin paşam

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onun suçumu ?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül
Koskoca steam bile her indirim çöküyor hocam itopya olmasa belki bu kadar indirimli bir sistem çıkmayacaktı.

En İyi Cevap
7
Site gg :D
1621695946313.png

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
GameGaraj İnceHesap olsa fena olmazdı. Oralarda çökmeye rastlamadım ben. Burda yoğunluk olunca şak diye kesiliyor site.
hepsinde de olurdu bu kadar yoğunluk söylediğin 2 site için de fazla

Yavuz241

80+ Bronze
Kanka ben onun suçu olduğundan bahsetmiyorum zaten onun suçu değil ama bizim için çıkarıyor bu sistemi. İtopya saniyesinde çöküyor. Böyle olunca hepimiz üzülüyoruz.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu arada itopya en iyi sunucuya sahip gamegarajda 3060 ekran kartları sunulduğunda 1 saat falan çökmüştü

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka ben onun suçu olduğundan bahsetmiyorum zaten onun suçu değil ama bizim için çıkarıyor bu sistemi. İtopya saniyesinde çöküyor. Böyle olunca hepimiz üzülüyoruz.
Yapacak bir şey yok

Top Bottom