Neler Yeni

🤬Cimer BTK Rezilliği🤬

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
OZAN TANKUŞ
70 mbps olan hızım düşürüldü 45 mbps'e firmam comnet kayıt açtım biz yapmadik diyor turktelekom ekibi geliyor bizde bir şey yapmadik diyor. :) kim yaptı ozaman diyorum cevap yok

Durumu cimere taşıdım ve çıkan sonuca bakın ben böyle adaletin taaaa..................... Anladınız siz

Kurumumuzca hizmete sunulan çevrimiçi (online) tüketici şikayet başvuru sistemi, ilk etapta abone sayısı 200 binden fazla olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’yi geçen hizmet sağlayıcılardan teknik altyapısı online şikayet başvuru sistemine uygun olan işletmeciler/hizmet sağlayıcılar nezdinde uygulamaya geçirilmiş olup, abone sayısı 200 binden az olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’nin altında kalan hizmet sağlayıcıların da ilerleyen süreçte online şikayet sistemine entegrasyonu konusunda çalışmalar devam etmektedir. Ancak halihazırda abone sayısı 200 binden az olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’den az olan hizmet sağlayıcıların kendi internet sayfalarından çevrimiçi (online) şikayet başvurusu iletilebilmekte olup, öte yandan bu tarz işletmeciler/hizmet sağlayıcılar hakkında Kurumumuza yazılı olarak başvuru da yapılabilmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
Serbest piyasa der giderler.. Ben taksimde altın bozdurmak istedim bozduramadım Bozmuyoruz dediler. Kendimi yabancıymış gibi gösterdim girdim altın satan yere hemen kabul ettiler. yok dediler bunun ayarı düşük yok vs kabul etmediler . Ama yabancı olunca direkt aldılar. Aynı yere kuzenim girdi yine onunkini kabul etmediler. Cimere şikayet ettim Serbest piyasa yanıtını aldım. Denetim yok bir şey yok. Hemen karşısında polis var ona şikayet ettim. O da aynı yanıtı verdi. Ben bu saatten sonra devletten bir şey beklemiyorum mağlesef. Allaha emanet gidiyor. Bizden ekstra vergi almaya devam etsinler.

Serbest piyasa der giderler.. Ben taksimde altın bozdurmak istedim bozduramadım Bozmuyoruz dediler. Kendimi yabancıymış gibi gösterdim girdim altın satan yere hemen kabul ettiler. yok dediler bunun ayarı düşük yok vs kabul etmediler . Ama yabancı olunca direkt aldılar. Aynı yere kuzenim girdi yine onunkini kabul etmediler. Cimere şikayet ettim Serbest piyasa yanıtını aldım. Denetim yok bir şey yok. Hemen karşısında polis var ona şikayet ettim. O da aynı yanıtı verdi. Ben bu saatten sonra devletten bir şey beklemiyorum mağlesef. Allaha emanet gidiyor. Bizden ekstra vergi almaya devam etsinler.
Başkalarını memnunun etmek için başkalarını mağdur ediyorlar sonrada adalet var bu ülkede diye dolanıyorlar aynen var

Top Bottom