Çin den Mouse alınır mı?

FORVAN

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar , son zamanlarda gündemde olan ajazz 139/159 veya attackshark x3/x6 ürünleri alınır mı sizce? Kullanan var mı? Yada başka mouse öneriniz var mı?

Dostlar , son zamanlarda gündemde olan ajazz 139/159 veya attackshark x3/x6 ürünleri alınır mı sizce? Kullanan var mı? Yada başka mouse öneriniz var mı?
159 pro kullanıyorum memnunum

Mouse,klavye tarzı bileşenleri çinden almamak lazım bence. Wraith'te bir sürü çeşit var. Gümrükle falan da uğraşmazsın. Günlerce de beklemezsin. Vergi de ödemezsin. Salla yurtdışını

159 pro kullanıyorum memnunum
Yük bataryadan dolayı arkaya veriyor diyorlar yük dengesi nasıl rahatsız hissettiriyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse,klavye tarzı bileşenleri çinden almamak lazım bence. Wraith'te bir sürü çeşit var. Gümrükle falan da uğraşmazsın. Günlerce de beklemezsin. Vergi de ödemezsin. Salla yurtdışını
Evet güzel ürünleri var kullanım deneyimin var mı peki nasıl?

Yük bataryadan dolayı diyorlar yük dengesi nasıl rahatsız hissettiriyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet güzel ürünleri var kullanım deneyimin var mı peki nasıl?
Wraith'ten baya alışverişim oldu. Kendi ürünleri dışında diğer markaların bütün ürünleri alınabilir. Kendi ürünlerine sakın bulaşma ama. Çok ciddi düzeyde amatörlükleri var.

Wraith'ten baya alışverişim oldu. Kendi ürünleri dışında diğer markaların bütün ürünleri alınabilir. Kendi ürünlerine sakın bulaşma ama. Çok ciddi düzeyde amatörlükleri var.
Anladım. VXE R1 ler nasıl onlara takıldım bu ara

Geri