159 pro kullanıyorum memnunumDostlar , son zamanlarda gündemde olan ajazz 139/159 veya attackshark x3/x6 ürünleri alınır mı sizce? Kullanan var mı? Yada başka mouse öneriniz var mı?
Mouse,klavye tarzı bileşenleri çinden almamak lazım bence. Wraith'te bir sürü çeşit var. Gümrükle falan da uğraşmazsın. Günlerce de beklemezsin. Vergi de ödemezsin. Salla yurtdışınıDostlar , son zamanlarda gündemde olan ajazz 139/159 veya attackshark x3/x6 ürünleri alınır mı sizce? Kullanan var mı? Yada başka mouse öneriniz var mı?
Yük bataryadan dolayı arkaya veriyor diyorlar yük dengesi nasıl rahatsız hissettiriyor mu?159 pro kullanıyorum memnunum
Evet güzel ürünleri var kullanım deneyimin var mı peki nasıl?Mouse,klavye tarzı bileşenleri çinden almamak lazım bence. Wraith'te bir sürü çeşit var. Gümrükle falan da uğraşmazsın. Günlerce de beklemezsin. Vergi de ödemezsin. Salla yurtdışını
Wraith'ten baya alışverişim oldu. Kendi ürünleri dışında diğer markaların bütün ürünleri alınabilir. Kendi ürünlerine sakın bulaşma ama. Çok ciddi düzeyde amatörlükleri var.Yük bataryadan dolayı diyorlar yük dengesi nasıl rahatsız hissettiriyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet güzel ürünleri var kullanım deneyimin var mı peki nasıl?
Anladım. VXE R1 ler nasıl onlara takıldım bu araWraith'ten baya alışverişim oldu. Kendi ürünleri dışında diğer markaların bütün ürünleri alınabilir. Kendi ürünlerine sakın bulaşma ama. Çok ciddi düzeyde amatörlükleri var.
Fiyat performans. AlınabilirAnladım. VXE R1 ler nasıl onlara takıldım bu ara