Neler Yeni

Çindeki kripto madencileri bütün ssd ve hddleri toplamış ?????????

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Son bilgilere göre Çin’de madenciler bulabildikleri tüm sabit disk ve SSD’yi almaya başladı. Özellikle 4 ve 18 TB bandındaki ürünler çok fazla satıyor. Bunun arkasında ise kripto para üretimi yer alıyor.

Diğer kripto paraların aksine Chia işlemci veya ekran kartı gücü talep etmiyor. Bunların yerine Chia, depolama alanlarında toplanıyor. Bu arada Chia henüz resmi olarak alım satımı yapılabilen bir coin değil.

Bitcoin’in aksine Chia, performansa değil alana ve süreye odaklanıyor. BitTorrent’in kurucusu olarak bilinen Bram Cohen ise bu kripto para biriminin arkasındaki isim.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Son bilgilere göre Çin’de madenciler bulabildikleri tüm sabit disk ve SSD’yi almaya başladı. Özellikle 4 ve 18 TB bandındaki ürünler çok fazla satıyor. Bunun arkasında ise kripto para üretimi yer alıyor.

Diğer kripto paraların aksine Chia işlemci veya ekran kartı gücü talep etmiyor. Bunların yerine Chia, depolama alanlarında toplanıyor. Bu arada Chia henüz resmi olarak alım satımı yapılabilen bir coin değil.

Bitcoin’in aksine Chia, performansa değil alana ve süreye odaklanıyor. BitTorrent’in kurucusu olarak bilinen Bram Cohen ise bu kripto para biriminin arkasındaki isim.
Allah sonumuzu hayır etsin

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birazcık araştırdım aslında yeni bir şey değilmiş bu hatta çinde 1,2 tb olan hddler toplanmış bile

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

500 gb hdd var 2000 tl ye satayım o.O2

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Hemen ssd alayım o zaman :alien::alien:
Cidden 4tb hdd alsam ne kadar kazandırır acaba?

Son düzenleme:

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom