Cins Arkadaşım Benden Ürün Alırsa

CptnAktaş

80+ Silver
Reaksiyon skoru
987
İyi günler konuyu nereye açacağım bilemedim başlığa da ne yazacağımı bilemedim. arkadaşım var kendisine ekran karıt işlemci anakart falan sattım hafif bir sorunla düzelttik(kendisinden dolayı) sonra benim eski bir hdd'm vardı onu sattım parasında değilim hdd yi buna verirken kendi bilgisayarıma taktım içindekileri temizleyip verdim. kendi bilgisayarına yapamadı gitmiş bilgisayarcıya o da demiş ki bu harddisk ömrünü yitirmiş ben kendisine verirken eski olduğunu fakat çalıştığını söyledim. Şimdi gelmiş diyor ben iade edeceğim. Sinirlenmemek elde değil

Caz yapma, almadan önce söylemiştim test edebilirdin de. Ayrıca sende çalışıp onda çalışmaması saçma, taşırken bozmuş bile olabilir. Ticarette dostluk bir yere kadardır, iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin

y
Caz yapma, almadan önce söylemiştim test edebilirdin de. Ayrıca sende çalışıp onda çalışmaması saçma, taşırken bozmuş bile olabilir. Ticarette dostluk bir yere kadardır, iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin
ya önceki ürünlerde zaten baya bi indirim yaptım şimdi de diyor ki sende çalışması önemli değil bende çalışması önemli daha sabah kendi sistemime taktım içindekileri temizledim kendi götürmüş bilgisayarcıya bilgisayarcı takmış çalışmamış şimdi iade diyor yarın gelecek sizce ne söylemeliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
belki sen bozdun nerden biliyon dedinmi
sordum cevap bekliyorum. Vallahi beyninde sıkıntı var bu çocuğun diyor ki windows 10 yüklemeye çalışmış bilgisayarcı yükleyememiş sonra bilgisayarcı kendi bilgisayarına takmış olmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri