Neler Yeni

Çip kıtlığı Xbox'a vurur mu?

Rovalian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kaan
Arkadaşlar temmuz sonunda Xbox series x almayı düşünüyorum sizce çip kıtlığı Xbox'a vurur mu,fiyatlar uçar mı?

Son düzenleme:

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
umarım vurmaz, ben de series s yolcusuyum:)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar temmuz sonunda Xbox series x almayı düşünüyorum sizce çip kıtlığı Xbox'a vurur mu,fiyatlar uçar mu?
xboxı vurmaz. zaten doğru düzgün satılmıyor. her yerde stok var. vurursa ps5i vurur. yok satıyor.

xbox fanları mutsuz. tarafsız bakamıyorlar demekki.

Son düzenleme:

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
talep ps5 kadar yok. her yerde stok bulunabiliyor. satış rakamları ps5in yarısı kadar.
Grafiğe bakıldığında satışları sürekli artıyor bunun birçok farklı sebebi var fakat şuan xbox ps5'den 10 kat daha iyi gerek klavye maus bağlanabilmesi gerek game pass gibi özelliklerinden dolayı. Xbox bugün 1 satıyorsa yarın 1.1 satıyor sonraki gün 1.3

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Grafiğe bakıldığında satışları sürekli artıyor bunun birçok farklı sebebi var fakat şuan xbox ps5'den 10 kat daha iyi gerek klavye maus bağlanabilmesi gerek game pass gibi özelliklerinden dolayı. Xbox bugün 1 satıyorsa yarın 1.1 satıyor sonraki gün 1.3
ps5ten isterse 100 kat daha iyi olsun. kendi özel oyunları olmadıkça insanlar bilgisayar ve xbox arasında seçim yapacaklar. bilgisayarı olan almayacak. bilgisayara da ihtiyacı olan almayacak. ama ps oyunlarını başka yerde oynayamıyorsun ve oynamak için mecbur olduğun tek şey ps5 sahibi olmak. o yüzden daha satışa çıktığı gibi stoklar tükenirken xbox stokları olduğu yerde kalıyor. burası güç savaşı değil. oyun konsolu piyasası. oyunculara oynayacak oyun yerine güç pazarlarsan biz daha iyiyiz diye ortada dolaşır. oynayacak oyun bulamaz.

Top Bottom