Neler Yeni

Çip kıtlığı Xbox'a vurur mu?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
ps5ten isterse 100 kat daha iyi olsun. kendi özel oyunları olmadıkça insanlar bilgisayar ve xbox arasında seçim yapacaklar. bilgisayarı olan almayacak. bilgisayara da ihtiyacı olan almayacak. ama ps oyunlarını başka yerde oynayamıyorsun ve oynamak için mecbur olduğun tek şey ps5 sahibi olmak. o yüzden daha satışa çıktığı gibi stoklar tükenirken xbox stokları olduğu yerde kalıyor. burası güç savaşı değil. oyun konsolu piyasası. oyunculara oynayacak oyun yerine güç pazarlarsan biz daha iyiyiz diye ortada dolaşır. oynayacak oyun bulamaz.
Ps özel oyunları pcde oynanıyor hocam.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Grafiğe bakıldığında satışları sürekli artıyor bunun birçok farklı sebebi var fakat şuan xbox ps5'den 10 kat daha iyi gerek klavye maus bağlanabilmesi gerek game pass gibi özelliklerinden dolayı. Xbox bugün 1 satıyorsa yarın 1.1 satıyor sonraki gün 1.3
😂😂😂 şaka fln mısın fare klavye etik bir davranış değil bunun konsol satmasıyla alakasi yok gamepass ise Ekonomisi kötü ülkeler için iyi bir durum ama ekonomisi kötü olan ülkede series x almaz gider daha ucuz yollu series s alır ps5 de özel oyunlar var daha fazla satıcak her türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

😂😂😂 2 tane rtx 3090 bile adam akıllı calıştırmıyor şaka fln mısın ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Aga niye bu kadar köyü bir fanboysun ben ne soruyorum konuyu nereye çekiyorsun.
ben fanboy değilim. gerçekleri söyledim. xbox şu anda yok satmıyor. olası bir krizde ilk etkilenen o olmayacak. üretimin yetersiz kalıp stokların tükenmesi lazım ki fiyatı yükselsin. yine stoklar kalırsa yine fiyat düşmez. ps5 stokları zaten olmadığı için, kriz büyüdükçe stok sıkıntısı daha da artacak. üretim talebi karşılayamadıkça fiyat yükselecek. bu söylediğimde mantıksız bir durum var mı?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
😂😂😂 şaka fln mısın fare klavye etik bir davranış değil bunun konsol satmasıyla alakasi yok gamepass ise Ekonomisi kötü ülkeler için iyi bir durum ama ekonomisi kötü olan ülkede series x almaz gider daha ucuz yollu series s alır ps5 de özel oyunlar var daha fazla satıcak her türlü.

😂😂😂 2 tane rtx 3090 bile adam akıllı calıştırmıyor şaka fln mısın ?
Şeytanı afk bırakan yöntemler var hocam araştırmanızı tavsiye ederim, god of war için ps almaya değmez.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam xbox series x almak mantıksız özel oyunlari yok gamepass sistemide bilgisayarda'da var gider 8k pc toplar hem günlük işlerimi halleder hem gamepass de halo oynarım.

Şeytanı afk bırakan yöntemler var hocam araştırmanızı tavsiye ederim, god of war için ps almaya değmez.
Şaka fln mısın anket açsam tlou gow uncharted için ps alınirmı diye alınmaz diye 1 oy bile gelmez.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hocam xbox series x almak mantıksız özel oyunlari yok gamepass sistemide bilgisayarda'da var gider 8k pc toplar hem günlük işlerimi halleder hem gamepass de halo oynarım.

Şaka fln mısın anket açsam tlou gow uncharted için ps alınirmı diye alınmaz diye 1 oy bile gelmez.
Uncharted oyunlarını ps4 proda oynadım sevmedim, benim gözümde sadece gow güzel ama çok uzun süreçte 1 tane oyunu çıkan seri için ps almak mantıksız geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom