Cities Skylines DLC önerisi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,576
Arkadaşlar cities skylines indirimde. DLC önerir misiniz?

Arkadaşlar cities skylines indirimde. DLC önerir misiniz?
Kesinlikle öneririm,fakat şu şu dlcler demek yerine detaylı bakman veya dlcleri inceleyen kişilerin videolarını öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok detaylı incelemeden baktım,şu 2sini kesinlikle al gerisini seçip almalısın.
1604427114293.png

Oyun güzel. Game pass de de var ama aşırı detay İngilizce ve game pass yüzünde. Yama kuramadım. Ama iyi oyun al.

Kesinlikle öneririm,fakat şu şu dlcler demek yerine detaylı bakman veya dlcleri inceleyen kişilerin videolarını öneriyorum.

Alıntıyı görüntüle
Deluxe edition nedir alınmalı mı?

Deluxe edition nedir alınmalı mı?
Ben aldım yani oyuna düşük bütçeli fiyat/performans bir park ekliyor paradox plaza diye 2K ya dikiyosun küçük ve oldukça iyi iş görüyor.

Ben mass transit al derim

Ben aldım yani oyuna düşük bütçeli fiyat/performans bir park ekliyor paradox plaza diye 2K ya dikiyosun küçük ve oldukça iyi iş görüyor.
Oyun güzel. Game pass de de var ama aşırı detay İngilizce ve game pass yüzünde. Yama kuramadım. Ama iyi oyun al.

Alıntıyı görüntüle

Detaylı bilmiyorum fakat şu tarz yapılar felan geliyor diye biliyorum.

• Statue of Liberty
  • Eiffel Tower
  • Brandenburg Gate
  • Arc de Triomphe
  • Grand Central Terminal
Arkadaşlar herkese teşekkürler. Deluxe edition alıyorum. Bir de sınavlar başlayacak. Bir dahaki indirimlerde ( Sonbahar İndirimi ) dediğin DLC'ler alacağım. @Oneomous

Arkadaşlar herkese teşekkürler. Deluxe edition alıyorum. Bir de sınavlar başlayacak. Bir dahaki indirimlerde ( Sonbahar İndirimi ) dediğin DLC'ler alacağım. @Oneomous
Hocam sonbahar indirimleri olmayabilir geçen senede olmamıştı black fridayle yada halloweenle birleşmişti diye hatırlıyorum normalde sonbahar indirimleri ekim ortası gibi oluyordu

Daha sonra dlcleri alacaksan sana önerim oyunu al normalini oyna sonra dlclerin özelliklerine bakarak lazım mı değil mi çıkarırsın.

En yakın black friday var kasım sonu

onu demek istedim En yakın :D

Saol reyiz EYW
Haberin olsun oyunda ulaşım ve trafik çok sıkıntı oluyor benim önerim mass transit almanda çünkü bir yerden sonra trafik sıkıştığı için ne endüstriye hammadde ne de dükkanlara endüstriden eşya geliyor insanlar işine bile gidemiyor bi anda batarsın dikkat et biraz zor orasını ayarlamak

Haberin olsun oyunda ulaşım ve trafik çok sıkıntı oluyor benim önerim mass transit almanda çünkü bir yerden sonra trafik sıkıştığı için ne endüstriye hammadde ne de dükkanlara endüstriden eşya geliyor insanlar işine bile gidemiyor bi anda batarsın dikkat et biraz zor orasını ayarlamak
Tamam Saol :) Ben zaten EasterGamers TV pintipanda'dan bayağı izledim ufak tefek şeyler biliyorum saolasın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4
Geri