Kesinlikle öneririm,fakat şu şu dlcler demek yerine detaylı bakman veya dlcleri inceleyen kişilerin videolarını öneriyorum.Arkadaşlar cities skylines indirimde. DLC önerir misiniz?
Deluxe edition nedir alınmalı mı?Kesinlikle öneririm,fakat şu şu dlcler demek yerine detaylı bakman veya dlcleri inceleyen kişilerin videolarını öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok detaylı incelemeden baktım,şu 2sini kesinlikle al gerisini seçip almalısın.
Alıntıyı görüntüle
Ben aldım yani oyuna düşük bütçeli fiyat/performans bir park ekliyor paradox plaza diye 2K ya dikiyosun küçük ve oldukça iyi iş görüyor.Deluxe edition nedir alınmalı mı?
Detaylı bilmiyorum fakat şu tarz yapılar felan geliyor diye biliyorum.Deluxe edition nedir alınmalı mı?
Ben aldım yani oyuna düşük bütçeli fiyat/performans bir park ekliyor paradox plaza diye 2K ya dikiyosun küçük ve oldukça iyi iş görüyor.
Oyun güzel. Game pass de de var ama aşırı detay İngilizce ve game pass yüzünde. Yama kuramadım. Ama iyi oyun al.
Kesinlikle öneririm,fakat şu şu dlcler demek yerine detaylı bakman veya dlcleri inceleyen kişilerin videolarını öneriyorum.
Çok detaylı incelemeden baktım,şu 2sini kesinlikle al gerisini seçip almalısın.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkese teşekkürler. Deluxe edition alıyorum. Bir de sınavlar başlayacak. Bir dahaki indirimlerde ( Sonbahar İndirimi ) dediğin DLC'ler alacağım. @OneomousDetaylı bilmiyorum fakat şu tarz yapılar felan geliyor diye biliyorum.
- Statue of Liberty
- Eiffel Tower
- Brandenburg Gate
- Arc de Triomphe
- Grand Central Terminal
Hocam sonbahar indirimleri olmayabilir geçen senede olmamıştı black fridayle yada halloweenle birleşmişti diye hatırlıyorum normalde sonbahar indirimleri ekim ortası gibi oluyorduArkadaşlar herkese teşekkürler. Deluxe edition alıyorum. Bir de sınavlar başlayacak. Bir dahaki indirimlerde ( Sonbahar İndirimi ) dediğin DLC'ler alacağım. @Oneomous
Daha sonra dlcleri alacaksan sana önerim oyunu al normalini oyna sonra dlclerin özelliklerine bakarak lazım mı değil mi çıkarırsın.Arkadaşlar herkese teşekkürler. Deluxe edition alıyorum. Bir de sınavlar başlayacak. Bir dahaki indirimlerde ( Sonbahar İndirimi ) dediğin DLC'ler alacağım. @Oneomous
onu demek istedim En yakınEn yakın black friday var kasım sonu
Saol reyiz EYWDaha sonra dlcleri alacaksan sana önerim oyunu al normalini oyna sonra dlclerin özelliklerine bakarak lazım mı değil mi çıkarırsın.
Haberin olsun oyunda ulaşım ve trafik çok sıkıntı oluyor benim önerim mass transit almanda çünkü bir yerden sonra trafik sıkıştığı için ne endüstriye hammadde ne de dükkanlara endüstriden eşya geliyor insanlar işine bile gidemiyor bi anda batarsın dikkat et biraz zor orasını ayarlamakonu demek istedim En yakın
Saol reyiz EYW
Tamam SaolHaberin olsun oyunda ulaşım ve trafik çok sıkıntı oluyor benim önerim mass transit almanda çünkü bir yerden sonra trafik sıkıştığı için ne endüstriye hammadde ne de dükkanlara endüstriden eşya geliyor insanlar işine bile gidemiyor bi anda batarsın dikkat et biraz zor orasını ayarlamak