sana önerim galip tekin tuhaf hikayeleri okuman ve uyarlaması olan acayip hikayeleri izlemenSa millet, arada okuyorum varmı şöyle one shot yada 2-3 ciltlik çizgi roman önerisi, Marvel - DC farketmez severim ikisinide
tabi yaş sınırı olan bir romandırsana önerim galip tekin tuhaf hikayeleri okuman ve uyarlaması olan acayip hikayeleri izlemen
Eyw hocam gece rüyama girmesin busana önerim galip tekin tuhaf hikayeleri okuman ve uyarlaması olan acayip hikayeleri izlemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi yaş sınırı olan bir romandır
Ya eskiden kütüphaneye gider sayısına bakmadan alır okurduk, Tex ve Zagor özelliklesana önerim galip tekin tuhaf hikayeleri okuman ve uyarlaması olan acayip hikayeleri izlemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi yaş sınırı olan bir romandır
ben kaldım kardeş ben kaldımSa millet, arada okuyorum varmı şöyle one shot yada 2-3 ciltlik çizgi roman önerisi, Marvel - DC farketmez severim ikisinide
Geçen şöyle bir kaç içerik hazırladım , içerisinde bazı güncel ciltler var. Bunlarla başla bakalım sonrasında tekrar öneririmVarmı güzel bişeyler kardeş![]()
Hocam tam roman değil bir nevi roman'ın Asyalı versiyonu manga veya manhwa okumanızı öneririm İnternete bir sürü bulabilirsiniz emin olun seveceksiniz ön yargıyla yaklaşmayın mesela 2 tane önerimSa millet, arada okuyorum varmı şöyle one shot yada 2-3 ciltlik çizgi roman önerisi, Marvel - DC farketmez severim ikisinide
Tamamdır hocam sağolun aklımda bulunsunHocam tam roman değil bir nevi roman'ın Asyalı versiyonu manga veya manhwa okumanızı öneririm İnternete bir sürü bulabilirsiniz emin olun seveceksiniz ön yargıyla yaklaşmayın mesela 2 tane önerim
-Solo Leveling
-Death Note
Sağolun hocam detaylı incelerim, bende var 3-5 tane çizgi roman. Ara ara almayı düşünüyorum da çoğunun sayıları felan ciltleri zor bulunuyor artıkGeçen şöyle bir kaç içerik hazırladım , içerisinde bazı güncel ciltler var. Bunlarla başla bakalım sonrasında tekrar öneririm