Neler Yeni

çizim için tablet önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
hocamlar grafik tasarımcıyım özellikle logo tasarımı başta olmak üzere tasarım yaparken çok fazla kağıt harcıyorum eskizlerimi kağıtta çiziyorum genelde

sürekli defter almakta istemiyorum artık hemde çok karışık oluyor aradığımı bulamıyorum kolay kolay

o yüzden tablet almak icap etti max bütçem 5k

kalemi olursa çok iyi olur 2. elede açığım sorun yok o konuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Bence grafik tablet almayı düşünmelisin. Nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi olmak için bir araştır bence. Hatta bütcen olsa kendinden ekranlı olanlar senin için biçilmiş kaftan. Fakat çizim yapacaksan hassaiyeti iyi olan bir grafik tableti kablosuz olarak tablete bağlayarak da aynı işi yapabilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence grafik tablet almayı düşünmelisin. Nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi olmak için bir araştır bence. Hatta bütcen olsa kendinden ekranlı olanlar senin için biçilmiş kaftan. Fakat çizim yapacaksan hassaiyeti iyi olan bir grafik tableti kablosuz olarak tablete bağlayarak da aynı işi yapabilirsin.
grafik tabletinin ne olduğunu biliyorum hocam o yüzden öyle bi şey işime pek yaramaz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

grafik tabletinin ne olduğunu biliyorum hocam o yüzden öyle bi şey işime pek yaramaz ya
ben biraz daha işlevsel bi şey arıyorum pc tarzı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ben biraz daha işlevsel bi şey arıyorum pc tarzı
iPad almayacaksan grafik tablet kesinlikle daha çok işine yarar. iPad dışında verim alamazsın boşuna paranı harcama. UGEE M708 bulabilirsen tam da ihtiyaçlarını karşılayacak grafik tablet. Kesinlikle öneririm.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
iPad almayacaksan grafik tablet kesinlikle daha çok işine yarar. iPad dışında verim alamazsın boşuna paranı harcama. UGEE M708 bulabilirsen tam da ihtiyaçlarını karşılayacak grafik tablet. Kesinlikle öneririm.
hocam alt tarafı eskiz çizicem birazda sosyal medyada takılır film izlerim ipade gerek yok ki

hocam alt tarafı eskiz çizicem birazda sosyal medyada takılır film izlerim ipade gerek yok ki
ha kablosuz kompakt bi grafik tablet varsa düşünürüm ama, bataryalı vs

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Filmini PCden yine izle :) Bir çizer aynı zamanda grafik tasarımcı olarak söylüyorum. Bugün eskiz yarın başka bir şey için ihtiyacın olur. Senin için emin ol en iyisi olur. Yine karar senin. Ama işine önem veriyorsan bu bütçede normal bir tablet tavsiye etmem.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Filmini PCden yine izle :) Bir çizer aynı zamanda grafik tasarımcı olarak söylüyorum. Bugün eskiz yarın başka bir şey için ihtiyacın olur. Senin için emin ol en iyisi olur. Yine karar senin. Ama işine önem veriyorsan bu bütçede normal bir tablet tavsiye etmem.
hocam kablosuz grafik tablet varsa o da olur ama onlar için 5k ayıramam max 1.5k fln olur büyük ihtimal

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam kablosuz grafik tablet varsa o da olur ama onlar için 5k ayıramam max 1.5k fln olur büyük ihtimal
Kablosuz önerebileceğim yok maalesef. Önerdiğim model 1k zaten. Demek istediğim 4-5k verip normal bir tablet alınca eskiz çizerken bile tadını alamazsın.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
kablosuz değil fakat https://www.akakce.com/grafik-tablet/en-ucuz-wacom-one-by-medium-ctl-672-n-fiyati,434045530.html bunu önerebilirim sana kendim kullanıyorum gayet memunum + olarak çizim için ipad dısında alıcagın tabletlerin pek işine yarıycağını sanmıyorum
Hocam bunun small olanı vardi da parasini bence cok haketmiyor ya alirsamda ikincj el alirim bu modeli

Kablosuz önerebileceğim yok maalesef. Önerdiğim model 1k zaten. Demek istediğim 4-5k verip normal bir tablet alınca eskiz çizerken bile tadını alamazsın.
Hmm anladim hocam linki var mıydı ben tam bulamadim da

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bunun small olanı vardi da parasini bence cok haketmiyor ya alirsamda ikincj el alirim bu modeli

Hmm anladim hocam linki var mıydı ben tam bulamadim da
Satıcı kendi firması. Şu anda da indirimde gözüküyor. 2-3 yıl kadar kullandım. Şu an eskisi kadar detaylı çizim yapmadığım için wacom one serisini kullanıyorum. Kalite olarak wacomdan çok daha iyi bir üründür. Boyutu da büyük olduğu için alışmakta zorluk çekmezsin. A4 kağıdıyla aynı boyutta. Çok severek kullandığım tabletti kendisi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,154
İsim
Murat Orhan

2. El iPad almak daha mantıklı hocam. 5 7 bandına buluşun 8 falan

Bulursun ipad 8 falan.

Top Bottom