Neler Yeni

Clash Royale 16 seviye kartlar geliyor!

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Videoyu izledim madenci abisini çağırmış ama nerf gelmemiş suprecelli istifaya çağırıyorum(!)
Elektro Dev 7 olması aşırı kötü olmuş herkes kullanır şimdi gaylar artacak gibi(!) koç binicisinin nerfi nasıl videosu var mı oda biraz üzdü beni :( ama buz ruhu iyi olmuş artar şimdi kullanan

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
MEGA KULLANAN G4Y LERE GELSİN BU UPDATE O ZAMAN OHHHHHHHHHHH
Mega OP bir kart değildi, dengeli bir karttı sadece atlaması biraz fazlaydı, hem uzun zamanlı Meta destelerinde de yer aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

16sv yap dostum :>
Ayna ile yapılıyor sade

Videoyu izledim madenci abisini çağırmış ama nerf gelmemiş suprecelli istifaya çağırıyorum(!)
Elektro Dev 7 olması aşırı kötü olmuş herkes kullanır şimdi gaylar artacak gibi(!) koç binicisinin nerfi nasıl videosu var mı oda biraz üzdü beni :( ama buz ruhu iyi olmuş artar şimdi kullanan
Canı ve hasarı düştü pek bir şey ifade etmeyebilir ama sonuç da 1 iksir ne olacağı belli olmaz arkası daha hızlı dolabilir

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Mega OP bir kart değildi, dengeli bir karttı sadece atlaması biraz fazlaydı, hem uzun zamanlı Meta destelerinde de yer aldı

Ayna ile yapılıyor sade

Canı ve hasarı düştü pek bir şey ifade etmeyebilir ama sonuç da 1 iksir ne olacağı belli olmaz arkası daha hızlı dolabilir
İyiki teslaya nerf gelmedi onunla tutuyorum birde buz ruhu miss :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom