Hocam 2k 180 hz ve 1080 monitörüm var. 4k da bir tv var lg yedek alınır mı sizce fiyat uygun geldi alıp kenara atayım mı ?12 bit dolby visionu nerde kullanıyorsunuz hocam?
Hocam 140TL'lik kablo arda arkası, bana sormanıza gerek yokHocam 2k 180 hz ve 1080 monitörüm var. 4k da bir tv var lg yedek alınır mı sizce fiyat uygun geldi alıp kenara atayım mı ?
Anlamadıgım için sormustum ama teşekkürler yinede yorum için.Hocam 140TL'lik kablo arda arkası, bana sormanıza gerek yok
En iyisi olsun derseniz VESA sertifikalı kablo bakın Paugge gibi.
@Kartallar Arkadaşın yorumuna bakınca ben de anlamadığımı oğrendim.Anlamadıgım için sormustum ama teşekkürler yinede yorum için.
Alacağınız kablo tek damar yalıtımlı olsun resimde soldaki gibi değil sağdaki gibi olsun
Firma kablo kesidini göstermiyorsa çakma uyduruk kablodur
Ayrıca Paugge kablolar kaliteli kablo değil standart kalite (bu kabloyu çok övdükleri için yazdım)
Resimde kablonun kesidi büyütülmüş minik tel kesitli olan bozulmaya yatkındır
Ugreen (soldaki) - Club 3D (Sağdaki tek damar bakır)
Alıntıyı görüntüle
Hocam Paugge yeterli olmaz mı peki? Bir kabloya 700 vermek çok mantıklı gelmiyor.Alacağınız kablo tek damar yalıtımlı olsun resimde soldaki gibi değil sağdaki gibi olsun
Firma kablo kesidini göstermiyorsa çakma uyduruk kablodur
Ayrıca Paugge kablolar kaliteli kablo değil standart kalite (bu kabloyu çok övdükleri için yazdım)
Resimde kablonun kesidi büyütülmüş minik tel kesitli olan bozulmaya yatkındır
Ugreen (soldaki) - Club 3D (Sağdaki tek damar bakır)
Alıntıyı görüntüle
Hayır bu kabloydu HDMI 2.1 537 tl ye almıştım 1 ay olmuyor yurt dışı fiyatı 30 euro https://www.amazon.com.tr/dp/B07H5Y5N55?
Hocam bahsettiğiniz marka ve model bu mudur?
Sıkıştırılmış görüntüden kastınız?Hayır bu kabloydu HDMI 2.1 537 tl ye almıştım 1 ay olmuyor yurt dışı fiyatı 30 euro https://www.amazon.com.tr/dp/B07H5Y5N55?
Displayport kablo alacaksan KabelDirekt DisplayPort 2.1 al
Sıkıştırılmış görüntüyle uğraşmayın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle