Neler Yeni

Cloud 2 alınır mı?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Amazonda bakiyem olduğu için oradan kulaklık alacağım fakat ne alsam karar veremedim.
Bütçemi en fazla Cloud 2'ye kadar çıkartabildim. O da güncel olarak 928TL.
Bu bütçeyi aşmayacak şekilde Amazondan öneriniz var mıdır?
Cloud2 yorumlarını okuduğumda bazıları ses seviyesinin çok kötü olduğunu fiyatına değmeyeceğini söylüyorlar.
Bu kulaklığı 2016 civarında bir süre kullanmıştım ve bayağı hoşuma gitmişti ses seviyesi olarak ama üstünden 6 yıl geçtiği için pek hatırlayamıyorum da. Tek sorunun fazla terletmesi olduğunu biliyorum ve bazen dip ses çıkabiliyormuş ama Amazondan alacağım için iade edip tekrar alırsam büyük ihtimalle sorunsuzunu alabilirim.
Asıl soru şu Cloud 2 alınır mı?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Cloud 2 her türlü alınır bir problem olduğunda da yenisiyle değiştirebiliyorlar garantisi varken. Ayrıca kulaklığın pedleri zarar görürse 100 küsür fiyatıyla satıcılardan alınıyor.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bir kaç aydır aktif olarak kullanıyorum bence alınır terletme sıkıntısı yapmadı bende onun dışında dip ses falanda yok ses kalitesi ve seviyesi yeterince tatmin ediyor.

Hienfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adin Durgut
Amazonda bakiyem olduğu için oradan kulaklık alacağım fakat ne alsam karar veremedim.
Bütçemi en fazla Cloud 2'ye kadar çıkartabildim. O da güncel olarak 928TL.
Bu bütçeyi aşmayacak şekilde Amazondan öneriniz var mıdır?
Cloud2 yorumlarını okuduğumda bazıları ses seviyesinin çok kötü olduğunu fiyatına değmeyeceğini söylüyorlar.
Bu kulaklığı 2016 civarında bir süre kullanmıştım ve bayağı hoşuma gitmişti ses seviyesi olarak ama üstünden 6 yıl geçtiği için pek hatırlayamıyorum da. Tek sorunun fazla terletmesi olduğunu biliyorum ve bazen dip ses çıkabiliyormuş ama Amazondan alacağım için iade edip tekrar alırsam büyük ihtimalle sorunsuzunu alabilirim.
Asıl soru şu Cloud 2 alınır mı?
Cloud 2 kesinlikle alınır

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 2 her türlü alınır bir problem olduğunda da yenisiyle değiştirebiliyorlar garantisi varken. Ayrıca kulaklığın pedleri zarar görürse 100 küsür fiyatıyla satıcılardan alınıyor.
bir kaç aydır aktif olarak kullanıyorum bence alınır terletme sıkıntısı yapmadı bende onun dışında dip ses falanda yok ses kalitesi ve seviyesi yeterince tatmin ediyor.
Cloud 2 kesinlikle alınır
Kötü yorumları görünce bi kafam karışmıştı ama şimdi emin oldum gibi. O bütçeye başka seçenekte yok zaten

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
şubat ayında aldığım cloud 2'yi satıyordum uygun fiyata neyse ama bakiye varmış amazonda üzmez kesinlikle almaya değer :D

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular