bence bunu alınEvet de işte ben de arada kaldım
gigabyte a520m-h anakartım var ve cloud2 kullanıyorum sence tam verim alabilirmiym ;?anakartınkinden iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi bir ses kartın yoksa ses kartsız kulaklık alınmaz. iyi ses kartları genelde harici oluyor ya da üst seviye anakartlarda oluyo
hocam peki cloud 2 ile bunun arasındaki farklar tam olarak nebence bunu alın
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
cloud 2 nni kendi ses kartrı var anakartınkini kullanmıyorgigabyte a520m-h anakartım var ve cloud2 kullanıyorum sence tam verim alabilirmiym ;?
farkları bilmiyorum ama bu kulaklık yeni çıkmış bir kulaklık ve güncel kulaklıklar arasında öneriliyor özellikle ses kartlı fp modellerde. Arkadaşım aldı gayet memnun. Ben de kullandım biraz rahattı.hocam peki cloud 2 ile bunun arasındaki farklar tam olarak ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
cloud 2 nni kendi ses kartrı var anakartınkini kullanmıyor
bunu da listeye ekliyorumfarkları bilmiyorum ama bu kulaklık yeni çıkmış bir kulaklık ve güncel kulaklıklar arasında öneriliyor özellikle ses kartlı fp modellerde. Arkadaşım aldı gayet memnun. Ben de kullandım biraz rahattı.