Neler Yeni

Yardım Cloud 2 ses gitmiyor

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
kanka bi google da test et orada ses gelirse discorddan kaynaklı ama oradada ses gelmez ise mic i çalışan emin olduğun kulaklık tak windowsdan falan onun seçili olduğundan emin ol sonra test et yine ses gelmezse pc nde bir sorun olabilir dediklerimi demeneni öneririm bir dene emin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka cloud un mic i bir değişik gürültü engelleme var ama fazla kaçımışlar sanırsam :D sadece basslı sesleri alıyor mesela a e falan derken patlamaları alıyor başka almıyor adam akıllı anca yüksek ses konuşucaksın o zaman algılıyor dediğim gibi bi test falan et sorunun devam ediyosa baktın kulaklıkdan kaynaklı hyperx garantisine yolla garantisi güzel çalışıyor arızalı ise yenisini göndreceklerdir ama bi yüksek sesle konuş birde kulaklığı 7.1 sürücüsüz tak o zaman mic çalışıyor mu ona bak

kanka sende 7.1 sürücüsü olmadan bi tak öyle dene istersen o zaman algılayacak mı birde ona bak derim
İlk başta 5 dakika çalıştı sonra çalışmadı. Anlam veremedim bir türlü sanırım mikrofonda bir sıkıntı var. Mesela ses kayıdında olsun discordda olsun online olarak Warzone oynuyorum sesim karşı tarafa gitmiyor. Ama masaüstünde sağ alt köşede mikrofon kullanılıyor ibaresi çıkıyor ve denetim masasında mikrofonun sorunsuz olduğu düzgün çalıştığı gözüküyor. Ben anlamlandıramadım.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
İlk başta 5 dakika çalıştı sonra çalışmadı. Anlam veremedim bir türlü sanırım mikrofonda bir sıkıntı var. Mesela ses kayıdında olsun discordda olsun online olarak Warzone oynuyorum sesim karşı tarafa gitmiyor. Ama masaüstünde sağ alt köşede mikrofon kullanılıyor ibaresi çıkıyor ve denetim masasında mikrofonun sorunsuz olduğu düzgün çalıştığı gözüküyor. Ben anlamlandıramadım.
telefonda denediniz mi jak üzerinden

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,275
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
daha yeni aldım ses kartını alan taktım ama olmuyor ses karşıdan geliyor benden gitmiyor acil yardım ederseniz sevinirim
bütün ayarları vs. kontrol ettin mi?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mikrofonu çıkar tak yapar mısın kulaklıktan. İyice oturduğundan emin ol.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
birde şöyle dene cloud u telinde jak girişi varsa mici takılı şekilde bağla sesini kayıt et bir kısık sesle konuş bi normal bide normalin az üstünde kesme yapıyor mu yapmıyor mu bi test et eğer hepsinde sıkıntısızsa senin kendi ses kartında yada cloud un yanında gelen 7.1 sanal ses kartında sorun olabilir ama artics 3 ün bir anda sesinin gitmesi senin kendi ses kartında bir sorun olabileceğine işaret kanka mici telde denemeyi sende dene @AlphaOMG[/USER
[/QUOTE]
dediğini yaptım sonra mik takarken kulaklığatam oturmadığını bastırmak gerektiğini anladım ve oldu teşekkürler
Mikrofonu çıkar tak yapar mısın kulaklıktan. İyice oturduğundan emin ol.
-

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
dediğini yaptım sonra mik takarken kulaklığatam oturmadığını bastırmak gerektiğini anladım ve oldu teşekkürler

-
kanka cidden onu başta denemedin mi :D

-
neyse iyi çözülmüş

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Keşke bende de tam oturmamış olsaydı :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,927
Üyeler
169,793
Son üye
dannyfu
Top Bottom