AlphaOMG
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 725
- İsim
- Ömer Keskin
İlk başta 5 dakika çalıştı sonra çalışmadı. Anlam veremedim bir türlü sanırım mikrofonda bir sıkıntı var. Mesela ses kayıdında olsun discordda olsun online olarak Warzone oynuyorum sesim karşı tarafa gitmiyor. Ama masaüstünde sağ alt köşede mikrofon kullanılıyor ibaresi çıkıyor ve denetim masasında mikrofonun sorunsuz olduğu düzgün çalıştığı gözüküyor. Ben anlamlandıramadım.kanka bi google da test et orada ses gelirse discorddan kaynaklı ama oradada ses gelmez ise mic i çalışan emin olduğun kulaklık tak windowsdan falan onun seçili olduğundan emin ol sonra test et yine ses gelmezse pc nde bir sorun olabilir dediklerimi demeneni öneririm bir dene emin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka cloud un mic i bir değişik gürültü engelleme var ama fazla kaçımışlar sanırsamsadece basslı sesleri alıyor mesela a e falan derken patlamaları alıyor başka almıyor adam akıllı anca yüksek ses konuşucaksın o zaman algılıyor dediğim gibi bi test falan et sorunun devam ediyosa baktın kulaklıkdan kaynaklı hyperx garantisine yolla garantisi güzel çalışıyor arızalı ise yenisini göndreceklerdir ama bi yüksek sesle konuş birde kulaklığı 7.1 sürücüsüz tak o zaman mic çalışıyor mu ona bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka sende 7.1 sürücüsü olmadan bi tak öyle dene istersen o zaman algılayacak mı birde ona bak derim