Cloud 2 wireles vs g pro x wireles

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar benim arctis 7 kulaklığım vardı fakat kırıldı bende yeni kulaklık almaya karar verdim ama bu sefer steelseries değilde bu 2 kulaklık arasında kaldım kulaklığı öncelikle oyun için kullanacağım fakat sizlere oyun performansını sormayacağım zaten ikisinide birçok profesyonel oyuncu kullanıyor ve çoğuda memnun o yüzden ben size bu kulaklıkların müzik veya genel kullanım dizi film vs gibi performanslarını sormak istiyorum özelliklerine baktığım zaman cloud 2 wireles daha iyi gibi gözüküyor fakat yazılımı olmaması bence büyük eksik ayrıca eski arctis 7 kulaklığımda müzik dinlerken bas yerlerinde cızırtı oluyordu bu kablosuz olmasından kaynaklanıyor olabilir mi belki bu sorun kablosuz olmasından kaynaklanıyor ise kabloluyada yönelebilirim

Cloud2 wireles de yüksek ve temiz ses alırsın. Gsyet memnunum. G pro x in kablolusunu kullandım. Ses kasması çok iyi değil. Ama bass tiz midler iyi. Oyundan çok dizi film kulaklığı gibi ;)). Fps oyunuysa cloud2. Hikayeli oyunsa g prox wireles derim ben. Örnek olarak easter games hikayeli oyun oynar, g pro x wireles kullanır. Unlost ise fps oynar cloud2 wireles kullanır. Bende ise oyun için cloud2 wireles dizi film müzik için sony wh1000xm3 var. Gayet memnum ikisinden. Gerçi steelseries arctis 9u merak etmiyor değilim.

Geri