g435 kablosuz olması dışında cloud 3 ile yarışabilecek hiçbir özelliği yok.Film, dizi, oyun, DC falan kullanıyorum genelde hangisini almalıyım?
Cloud 3 sesi kısık diyorlar biz on yargı oldu.
Mikrofon önemliyse cloud 3Oneriniz varmı 3k max
Hocam v2x cloud 3 seviyesinde bir kulaklık değil demişlerdiMikrofon önemliyse cloud 3
ses kasma, dizi-film önemliyse blackshark v2 x
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRazer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blackshark v2x çok daha fazla beğendim şahsen hocam. Cloud 3, cloud 2nin hypenın yanında isminden dolayı popüler olan bir kulaklıktan ötesi değil. Kötü değildir fakat muhteşem bir yenilik ve kalite de sunmamaktadır.Hocam v2x cloud 3 seviyesinde bir kulaklık değil demişlerdi
Evet ama v2x anca cloud Core ile yarışırBlackshark v2x çok daha fazla beğendim şahsen hocam. Cloud 3, cloud 2nin hypenın yanında isminden dolayı popüler olan bir kulaklıktan ötesi değil. Kötü değildir fakat muhteşem bir yenilik ve kalite de sunmamaktadır.
bence bu ikisinin de yarışabilecek özelliği yok blackshark v2 ( ses kartlı model ) kullanan biri olarak söylüyorum , cloud 3 en mantıklısı illa kablosuz istenirse bu olabilirMikrofon önemliyse cloud 3
ses kasma, dizi-film önemliyse blackshark v2 x
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRazer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
cloud 3 yer o kulaklığıFilm, dizi, oyun, DC falan kullanıyorum genelde hangisini almalıyım?
Cloud 3 sesi kısık diyorlar biz on yargı oldu.