cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 370
selamlar elimde 4 aydır kullandım cloud core 2 wirelels var 2450 TL'ye biri alıcak sizce iyi fıyatmı vermişim yoksa düşükmü ben 2200 e almıştım
normalselamlar elimde 4 aydır kullandım cloud core 2 wirelels var 2450 TL'ye biri alıcak sizce iyi fıyatmı vermişim yoksa düşükmü ben 2200 e almıştım
bana az gibi geldide hocam sence ne alabilirim bunun yerine rahat bişey lazımnormal
hocam rahat değil terletiyor biraz b ana küçük olduCore 2 wireless'ı neden sattınız?
atk kulaklık vardı wraithttebana az gibi geldide hocam sence ne alabilirim bunun yerine rahat bişey lazım
iymiki oatk kulaklık vardı wraithtte
İncelemesi fena durmuyor bu bütçede kablosuz rakibi yok tibiiymiki o
hocam verdim şimdi kulaklıda faturada falan bilgilerim faln vardı onlarıda verdim vermemmi gerekliyedi acabaİncelemesi fena durmuyor bu bütçede kablosuz rakibi yok tibi
Sattığın kişiyr mi verdin? Sorun olmaz yani bence maks kimlik numaran yazar ona da erişmek çok zor değilhocam verdim şimdi kulaklıda faturada falan bilgilerim faln vardı onlarıda verdim vermemmi gerekliyedi acaba
EVETSattığın kişiyr mi verdin? Sorun olmaz yani bence maks kimlik numaran yazar ona da erişmek çok zor değil
cloud 3bana az gibi geldide hocam sence ne alabilirim bunun yerine rahat bişey lazım
yok hocam almam daha hyperx küçük bana görecloud 3