Neler Yeni

Cloud Core alınır mı?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Çok kararsız kaldım Cloud Core 1.2K fiyatına değer mi? Pişman olur muyum? 200 daha koyup BV2X almak daha mı mantıklı olur? 300 daha az fiyata HS50 Pro almak mantıklı mıdır? Bu sorular aklımı çok kurcalıyor ve net bir cevap bulamadım. Bir incelemede övüyorlar diğer incelemede gömüyorlar. Çıkmazdan kurtarabilecek biri yok mu? :(

Son düzenleme:

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up Up

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Kullandıysan tecrübelerini aktarır mısın?
sizin anakartınızda öyle aman aman bir ses vermez bv2x ama üzmezde orası ayrı 1 seneden fazladır kullanıyorum 400 civarında bir fiyata almıştım bir sıkıntı yaşamadım ama 7.1 i bana göre kötü boğuk geliyor gibi ses önceden medusa kullanıyordum onun 7.1 daha iyiydi bence ama thx yazılımı falanda var ben deneme sürümünü kullandım biraz 7.1 den daha iyi ama genede gerek duymuyorum csde valoda yeterince iyi ses veriyor mikrofonuda fiyatına göre iyi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
razer v2x kullanıyorum oldukça memnunum bu fiyatlara en iyi mic ses performansı

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
razer v2x kullanıyorum oldukça memnunum bu fiyatlara en iyi mic ses performansı
Şuana kadar gördüğüm yorum ve incelemelere dayanarak cloud core'un tamamen oyun için olup bv2x'in ise oyun,müzik,mic ve kullanışlılık dengesini güzelce koruyup hem oyunlarda iyi bir performans veren hem mikrofonu güzel olan hem de cloud coreden daha iyi bir müzik deneyimi olan bir kulaklık olduğunun çıkarımını yaptım. Bu yüzden ben de sanırım BV2X alacağım tavsiyen için teşekkürler. Yine de Cloud Core kullanan birini dinlmek isterim.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Şuana kadar gördüğüm yorum ve incelemelere dayanarak cloud core'un tamamen oyun için olup bv2x'in ise oyun,müzik,mic ve kullanışlılık dengesini güzelce koruyup hem oyunlarda iyi bir performans veren hem mikrofonu güzel olan hem de cloud coreden daha iyi bir müzik deneyimi olan bir kulaklık olduğunun çıkarımını yaptım. Bu yüzden ben de sanırım BV2X alacağım tavsiyen için teşekkürler. Yine de Cloud Core kullanan birini dinlmek isterim.
Mic kalitesi gerçekten iyi. Ekstra ses kartınız varsa muazzam işler çıkartıyor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru