Lestiveryn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 208
- İsim
- yusuf büyükbayrak
Kulaklığı temmuz ayında 900 tl civarındayken satın aldım ( şuan 1100 tl amazonda ) iki ay boyunca kullandım ve sesler inanılmaz kaliteliydi, bass iyiydi ama inanılmaz değildi, sarj olma süresinin 2-3 saat olması bana fazla geldi lakin 18-20 saat boyunca durmadan aynı kalitede ses vermesi bunu göz ardı etmemi sağladı, ne yazıkki iki ay sonra kulaklığın sarj olmama sorunu ortaya çıktı, hyperXe ulaştım ve verdiği destek beni tatmin etmedi çünkü; adres vb istiyorlar, adresi verip adamlara soruyorum ki, bana yeni kulaklık mı göndericeksiniz yoksa eski kulaklığımı alıp tamir mi ediceksiniz ? bu soruyu görmezden gelip diğer sorularıma cevap veriyorlar, ben bunu görünce hemen amazona ulaştım, 1 aylık sınırı aşmış olmasına rağmen, amazon destek amazontr satıcısına bu kulaklık gelince yenisi ile değiştireceğiz dediler. Yeni stok gelince eski kulaklığı amazona kargoladıktan 3-4 gün sonra yeni sıfır kulaklık geldi. Amazon eğer bana yardımcı olmasaydı, hyperX destekle uğraşıcaktım, eğer amazon yardımcı olmazsa hyperx eu ile uğraşıcaksınız umarım benden daha iyi hizmet alırsınız, düşüncelerim bunlardı arkadaşlar ve aklınızda olsun, 3 ay önce ilk kasamı aldım ve ilk kulaklığım buydu, belki bu fiyata daha iyi kulaklıklar vardır belki yoktur, ben sadece aldığım hizmeti foruma yazıp almak isteyen arkadaşlara bir fikir vermek istedim, çünkü bu kulaklık hakkında nedense çok fazla türkçe kaynak yok, buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.