DDR 4 ise hayır çıkmaz.Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum işlemci r5 3600 anakart Asus prime b450mk RAM slotunda bir sıkıntı çıkarır mı RAM Crucial balistik sport modeli.
Tabikide paylaşırım bir sorum daha olucak bu kadar para vermişken biras daha verip CM 240m sıvı soğutma almak daha mı mantıklı?O RAM'deki soğutucular çok yüksek değil, takabilirsiniz gibi geliyor bana. Bu arada soğutucu seçimi bayağı iyi olmuş, çok severim MasterAir MA610P RGB'yi . Elinize geldiğinde ve taktığınızda sıcaklık değerlerini bizimle paylaşır mısınız?
Evet kullanırsın raminiz hiç yüksek değil soğutucu ise yüksek bir soğutucu.2 RAM slotunu da kullanabilirim yani?
Herhalde Cooler Master'ın MasterLiquid ML240L RGB modelinden bahsediyorsunuz, o biraz eski bir soğutucu ve yakında Türkiye'ye (tahminimce) onun yenilenmiş versiyonu gelecek, eğer o gelirse ve fiyatı uygun olursa onu almak daha mantıklı olabilir, veya direkt SilverStone'un PF240 model soğutucusu alınabilir.Tabikide paylaşırım bir sorum daha olucak bu kadar para vermişken biras daha verip CM 240m sıvı soğutma almak daha mı mantıklı?
Aynen. ML240L V2 RGB'de ses sıkıntısı düzeltilmiştir diye umuyorum daha testleri çıktı mı ona da bakmadım ama dediğiniz gibi PF240 çok daha iyi olur.ml240l iyibir hava soğutucu kadar iyi değil ve gürültülü tavsiye etmem ama pf240 harikadır.
Kasanın içine yakışmasını da istiyorum ma610p isteklerimi her yönden karşılayacak gibi büyük ihtimalle onu alıcam. İlerki zamanlarda sıvı soğutma düşünebilirim belki.Ben olsam tercihim bu olurdu
Bence ileride almak yerine 200 ₺ verip PF240 alıp rahatınıza bakabilirsiniz, görünüş açısından daha iyi olur ayrıca.Kasanın içine yakışmasını da istiyorum ma610p isteklerimi her yönden karşılayacak gibi büyük ihtimalle onu alıcam. İlerki zamanlarda sıvı soğutma düşünebilirim belki.